string(1) "p"

Element4 Architect Series

De nieuwe vierzijdige gashaard brengt architectonische verwondering en warmte in elke ruimte.

ARCHITECTONISCH DESIGNSTUK
De nieuwe vierzijdige gashaard brengt architectonische verwondering en warmte in elke ruimte. Het metalen frame maakt het mogelijk om de bovenste en onderste delen naadloos te laten aansluiten bij de omringende muren. Daardoor versmelt de haard perfect in élke architectuur.

Marcel Wanders
DE HAND VAN DE MEESTER
"Vuur heeft de mensheid altijd al geboeid. Deze haard verheft de menselijke geest en biedt comfort en warmte aan iedereen die ernaast zit."

Magische vertoning
ZWARTE BLOEMEN EN WHISKEY
Het middelste deel van de Architect Series is uitgevoerd in v-geslepen glas. Zo ontstaat een ruitpatroon dat doet denken aan een whiskyglas. Het vuur wordt door het ruitpatroon gebroken, waardoor het effect van dansende vlammen nog sterker wordt. De brander van de haard bestaat uit 120 verschillend gevormde tulpen en rozen. Eenmaal ontstoken, kronkelt het vuur tussen de bloemblaadjes en presenteert het zijn eeuwige magische vertoning.

Gelijkgestemden
DESIGNSTUK OP ZICH
Element4 en Marcel Wanders Studio delen de voortdurende drang naar productinnovatie en hoogwaardig design. Design en schoonheid zijn de maatstaf voor alle beslissingen die ze nemen. Deze vierzijdige gashaard is daar een treffend voorbeeld van. Het is de eerste gashaard ter wereld die echt een designstuk op zich is.

Nieuwe brander
UNIEKE DOME-BURNER
De haard is uitgevoerd met een unieke brander in de vorm van een dome. Deze speciaal ontwikkelde brander zorgt ervoor dat de bloemen daadwerkelijk 'gloeien'. Ook kan de haard worden bediend met een afstandsbediening, via een app op de telefoon of met een domoticasysteem.