Nieuwe haarden voor meubelbouwers en interieurprojecten op IMM

De schoonheid van een echt vuur, de eenvoud van elektrisch. Deze haarden kunnen in al uw meubels of interieurprojecten verwerkt worden!

De vraag naar decoratieve elektrische haarden is groot en neemt snel toe

Vanwege de koude vlammen zijn elektrische ingebouwde haarden mogelijk waar een echt vuur niet mogelijk is. De haarden zijn perfect toepasbaar in op maat gemaakte meubelstukken, horeca gelegenheden, hotels, vakantiehuisjes. Een vuur om het hele jaar door een warm welkom te bieden.

Tijdens de IMM-beurs in Keulen, 13-19 januari 2020, wordt een fijne selectie van modellen uit de nieuwste collectie en OEM-versies geïntroduceerd op de Dimplex-stand in hal 4.2 (nr. E053).

Waarom elektrische vuren? Veel voordelen zijn van toepassing!
• Geen rookkanaal nodig
• Eenvoudige installatie
• De bediening is eenvoudig, veilig, energiezuinig
• De kosten kunnen laag worden gehouden.

Nieuwe Dimplex-cassettes voor projecten en meubels; 'Eindeloos' vuur voor professionele ontwerpen
Dimplex biedt een reeks decoratieve elektrische haarden die speciaal geschikt zijn voor ontwerpers, architecten en de meubelindustrie: de Specials Range. Deze modellen kunnen het essentiële ingrediënt zijn voor het creëren van dat op maat gemaakte meubelstuk of een opvallend aandachtspunt in openbare of particuliere projecten.

De Cassettes met Optimyst®-vlameffect maken vuur uit water
De unieke Dimplex Cassette-modellen, onderdeel van de Specials-reeks, creëren realistisch ogende vlammen via het Optimyst®-vlameffect. Dit vlameffect maakt gebruik van gevestigde ultrasone technologie om een ultrafijne waternevel te creëren. Terwijl de mist door de (optionele) houtblokken omhoog komt, reflecteert het LED-licht tegen het water, waardoor een driedimensionale illusie van vuur ontstaat die moeilijk van echt te onderscheiden is. Dimplex-cassettes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten die kunnen worden gecombineerd, wat - letterlijk - eindeloze ontwerpmogelijkheden biedt.

De 'Project'-versies van de Cassette 400, 500 en 1000 zijn de nieuwste toevoeging aan het professionele segment.
Deze versies zijn specifiek ontwikkeld voor de professionele markt en bieden extra voordelen. Onze apparaten kunnen met elkaar worden verbonden zodat je flink wat meters vuur kunt creëren. Het ene apparaat schakelt al het andere aan en uit via één afstandsbediening of in de toekomst via een app. Bovendien kunnen deze nieuwe versies worden aangesloten op een leidingwatertoevoer voor eindeloze automatische vulling. Deze nieuwe Dimplex Cassette Project-versies worden gepresenteerd op IMM Keulen 2020.

Daarnaast biedt het Specials-assortiment een keuze aan modellen voor installatie in of tegen muren, met verschillende vlameffecten, decoraties en veranderlijke kleuren. De breedte van deze modellen, genaamd Ignite XL of Opti-V, varieert van 75 cm tot bijna 2 m per eenheid.