Partner

Eco2all B.V.

Eco2all levert complete CV-haard verwarming-systemen. Wij voeren CV-haarden van top merken. Dit in combinatie met wel of geen bestaande CV-ketel, een boiler, solar of vloerverwarming. Onze showroom biedt u ideeën voor een complete oplossing voor uw energievraagstuk.

Rokossa CV-haard

Rokossa CV-haarden bieden het comfort en stookplezier wat daarbij hoort.

Rokossa CV-haard

Duitse degelijkheid, gecombineerd met een strak design. 

De eenvoudige bediening zorgt voor een aangename sfeer en veel stook plezier. De verbranding is zeer goed met een hoog rendement en een lage uitstoot. Rokossa biedt deze kwaliteit in de vrijstaande- én inbouwhaarden.

Goede CV-haarden waren er al maar Rokossa heeft de details afgerond waardoor de haarden langer mee gaan, een lagere fijnstof geven, een hoger gebruiksgemak bieden en eenvoudig kunnen worden aangesloten.

Op de vrijstaande CV-haarden kan de CV aangesloten worden op zowel de onder- als de achter zijde van de haard. Alle aansluitingen inclusief ontluchter zijn naar beneden geplaatst en zijn via de voorkant bereikbaar. Een hendel aan de achterkant van de kachel bepaalt of de rookgassen naar de warmtewisselaar gaan of niet. Dit zorgt voor een goede verwarming door de kachel en een hoge opbrengst van de warmtewisselaar. Een dubbele keerschot zorgt voor een optimale verbranding als de klep open staat. De haarden zijn voorbereid op externe luchttoevoer.

Rokossa biedt standaard een pomp indicator op zijn haarden. Op het moment dat de pomp draait en u dus aan het besparen bent licht het logo op.

Rokossa haarden zijn voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen. De koeling gaat open bij 95 graden watertemperatuur. Het systeem en de warmtewisselaar zijn zo ontwikkeld dat er ook nog een natuurlijke circulatie in de kachel plaatstvindt. Hierdoor is de temperatuur verdeling tussen boven en onder beter wat de duurzaamheid van de kachel verbetert

Specificaties

Brandstof: Hout
Vermogen: 7,9 kW waarvan 5,0 kW naar het water
Rendement: 85%
Schoorsteentrek: 8 pa
Keuring: Din / EN 13240
Gewicht: 180-250 kg
Afvoer: ø 150 mm
Kenmerken: – Modern design.
– Zelfsluitende deur met keramisch glas.
– Ingebouwde verbrandingslucht regeling.
– Inclusief externe luchtinlaat ∅ 100 mm.
Afmetingen: Hoogte: 1290mm
Breedte: 580mm
Diepte: 500mm
garantie: 5 jaar
Prijs: Op aanvraag

Meer informatie

Bezoek ook eens onze website: www.eco2all.nl

meer van deze professional

I-DEA Pellet kachel

I-DEA is de nieuwe generatie (CV-)pelletkachel van Joll...

Eco2all CV-haard

CV-haard van Rokossa, type RG2

Ungaro pellet-hout combi

Bifuel pellet-hout combi van Ungaro: ideale combinatie ...

Toon alle 33 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.