Eco2all CV-haard

CV-inbouwhaard van Rokossa, type RG1

Rokossa CV-haarden bieden het comfort en stookplezier wat daarbij hoort. De eenvoudige bediening zorgt voor een aangename sfeer en veel stook plezier. De verbranding is zeer goed met een hoog rendement en een lage uitstoot. Rokossa biedt deze kwaliteit in de vrijstaande- én inbouwhaarden.

Goede CV-haarden waren er al maar Rokossa heeft de details afgerond waardoor de haarden langer mee gaan, een lagere fijnstof geven, een hoger gebruiksgemak bieden en eenvoudig kunnen worden aangesloten. Op de vrijstaande CV-haarden kan de CV aangesloten worden op zowel de onder- als de achter zijde van de haard. Alle aansluitingen inclusief ontluchter zijn naar beneden geplaatst en zijn via de voorkant bereikbaar. Een hendel aan de achterkant van de kachel bepaalt of de rookgassen naar de warmtewisselaar gaan of niet. Dit zorgt voor een goede verwarming door de kachel en een hoge opbrengst van de warmtewisselaar. Een dubbele keerschot zorgt voor een optimale verbranding als de klep open staat. De haarden zijn voorbereid op externe luchttoevoer.

Rokossa biedt standaard een pomp indicator op zijn haarden. Op het moment dat de pomp draait en u dus aan het besparen bent licht het logo op.

Rokossa haarden zijn voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen. De koeling gaat open bij 95 graden watertemperatuur. Het systeem en de warmtewisselaar zijn zo ontwikkeld dat er ook nog een natuurlijke circulatie in de kachel plaatst vind. Hierdoor is de temperatuur verdeling tussen boven en onder beter wat de duurzaamheid van de kachel verbetert.

Specificaties RG1

Brandstof: Hout
Vermogen: Model: 7,0 kW waarvan 5,5 kW naar het water
Model: 14,5 kW waarvan 10,6 kW naar het water
Rendement: 85-86%
Schoorsteentrek: 12 pa
Keuring: Din / EN 13229
Gewicht: 235-260 kg
Afvoer: ø 180 mm
Kenmerken: – Verschillende type deuren.
– Modern design.
– Zelfsluitende deur met keramisch glas.
– Ingebouwde verbrandingslucht regeling.
Afmetingen: Hoogte: 1800mm
Breedte: 830mm
Diepte: 720mm
Deur hoogte: 510/513mm
Deur breedte: 443/441mm
garantie: 5 jaar
Prijs: Op aanvraag

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.eco2all.nl