Elegant energie opwekken

Wil je zonne-energie opwekken, maar ook graag dat het er mooi uit ziet? Neem dan eens een kijkje langs onze woningen met zonne-energie dakpannen.

Natuurlijk met zonnedakpannen op je nieuwbouwwoning!

Bijna niemand die een eigen huis gaat bouwen ontkomt er vandaag de dag nog aan, zonnepanelen om duurzaam je elektriciteit op te kunnen wekken. Voor de één een welbewuste keuze, voor de ander niet meer dan een noodzakelijk kwaad om de bouwvergunning rond te krijgen en waarmee gedeald met worden op de best mogelijke manier. Beide groepen zijn het er vaak wel over eens dat zonnepanelen niet zo’n erg mooi gezicht zijn op de het dak van de woning. Ze doen afbreuk aan het mooi vormgegeven dak en de zorgvuldig gekozen dakpan. "Zijn er nog geen dakpannen op de markt, die als zonnepaneel functioneren?' horen we mensen vaak vragen, "van die zonnedakpannen, die gewoon meegaan in de lijn van je dak en die je in plaats van je dakpan op je dak kunt leggen, dan spaar je ook nog je dakpannen uit." Zonnedakpannen die meebewegen om de elementen  die op je dak aanwezig zijn zonder dat je dat ziet. Ja die zijn er. Bij Solinso maken we al een aantal jaar dergelijke zonnedakpannen. Als kennispartners in de zonne-energie én mensen met oog voor schooheid en detail, kun je bij ons terecht voor een gedegen advies met betrekking tot een zonne-energie installatie die veel energie opwekt, maar dan zonder dat je het ziet.

Kijk eens naar de  woningen hierboven die afgelopen zomer opgeleverd zijn. Zie jij de zonnepanelen? Als je dan bedenkt dat deze zonne-energie opwekkende dakpannen nauwelijks meer kosten dan de ouderwetse zonnepanelen en echt véél beter presteren dan de Tesla zonnedakpannen die nog niet op de markt zijn, dan is 1 + 1 = 2 toch? Alle reden dus om  snel naar onze website te gaan, je bouwtekeningen op te sturen en een offerte aan te vragen? Bellen mag ook altijd, we staan je graag te woord! 085 - 902 2734