DucoBox Eco

Een ventilatiewarmtepomp die energiezuinig is, warmte terugwint én minimaal geluid produceert: dat is waar de DucoBox Eco voor staat.

DucoBox Eco

Op vlak van hernieuwbare energie worden de normen steeds strenger. Hierbij vormt de DucoBox Eco de perfect match met de huidige en toekomstige wensen en eisen vanuit de markt.

In tijden waarin de energienormen alsmaar verder worden aangescherpt en de klemtoon steeds meer wordt verlegd naar gezondheid, duurzaamheid en een optimaal wooncomfort, mogen ook fabrikanten niet stil blijven zitten. En dat heeft ventilatiebedrijf Duco in geen geval gedaan. Met z’n nieuwste ventilatieoplossing, DucoBox Eco, wordt aandacht besteed aan maximale energiezuinigheid en gebruiksvriendelijkheid, en een uiterst stille werking. Kortom: de ideale ventilatie-oplossing voor uw woning.

Alles-in-één-ventilatieoplossing

Hoe werkt deze ventilatiewarmtepomp nu? De DucoBox Eco gebruikt de afgevoerde ventilatielucht als duurzame warmtebron voor verwarming (CV) en warm tapwater (SWW) en daardoor het hele jaar warmteterugwinning levert. Deze energie wordt geput uit de ventilatieretourlucht en haalt de verder benodigde energie uit de buitenlucht. Door vraagsturing in deze unit te integreren wordt een maximaal comfort en een minimaal geluidsvermogen nagestreefd. U kunt dus gerust op beide oren slapen.

Flexibiliteit troef

Zowel op luchtzijdig vlak, dankzij Duco’s modulaire componenten, als op waterzijdig vlak is de DucoBox Eco flexibel. De unit kan immers geïntegreerd worden in een systeem, helemaal op maat van uw woning.

Compleet all-electric pakket

In combinatie met het all-electric pakket is de DucoBox Eco een complete oplossing die ook de installateur 100% ontzorgt. Dit pakket bestaat uit kwaliteitsonderdelen die perfect op elkaar afgestemd zijn, zoals een buffervat met goede stratificatie, een verswaterstation met instant bereiding van tapwater en flexibele aansluitingen die zorgen voor een akoestisch geoptimaliseerd opstelling.

Dit alles tegen een minimale investering door de ISDE subsidie voor renovatie die het kostenplaatje voor u, als bewoner, uiterst aantrekkelijk maken.