array(1) { ["path"]=> string(39) "www.bruynzeelparket.nl/vloerverwarming/" }
Partner

Bruynzeel Parket

Bent u op zoek naar parket of een houten vloer? Dan hebt u vast behoefte aan echt objectieve informatie over parket die ertoe doet. Bruynzeel Parket biedt u met het gratis Parketboek alles wat u moet weten over parket en houten vloeren. Om alvast in de stemming te komen en een inzicht te krijgen in het prachtige assortiment parketvloeren van Bruynzeel Parket bestelt u gratis en vrijblijvend alvast Het Parketboek van Bruynzeel Parket via www.bruynzeelparket.nl.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Bruynzeel Parket

Vloerverwarming + parket

Vloerverwarming en parket?

Laat het maar aan de specialist over

Kan parket in combinatie met vloerverwarming gelegd worden? Dat is een vraag die wij dagelijks horen. En niet alleen van consumenten, maar ook van (binnenhuis)architecten die blijkbaar nogal eens verschillende antwoorden krijgen en zij willen graag weten of ze die zichtbare radiotoren achterwege kunnen laten. Wij vertellen u graag wat het antwoord van Bruynzeel Parket is.

Een makkelijke vraag maar het antwoord is nog niet zo simpel. Veel parketbedrijven beweren dat de combinatie parket en vloerverwarming niet mogelijk is. Begrijpelijk dat sommige parketbedrijven zich daar - gelet op de problemen en risico’s - niet aan wil branden, maar het is niet waar. Het vereist de nodige kennis en vakmanschap en daarom kan niet iedereen het. Maar Bruynzeel Parket kan het wel. Wij hebben al lang geleden de voordelen van vloerverwarming erkend en hebben er daarom ook al lang de kennis, het vakmanschap en het parket voor in huis.

Parket en vloerverwarming mét volledige garantie, alléén bij Bruynzeel Parket

Het leggen van parket op vloerverwarming is inmiddels een specialiteit van Bruynzeel Parket geworden. Wij hebben in de afgelopen 25 jaar de benodigde tools ontwikkeld en de eigen gecertificeerde parketteurs in huis getraind, waardoor zij heel veel ervaring hebben in de combinatie vloerverwarming en parket. Dagelijks leggen wij honderden meters parket op alle soorten vloerverwarming (zowel hoofd- als bijverwarming).

Het grote verschil met andere parketbedrijven is wij zo ervaren zijn in de combinatie parket en vloerverwarming dat u bij Bruynzeel Parket exact dezelfde garantie krijgt als op alle andere parketvloeren van Bruynzeel. Zonder uitsluitingen. We zijn tenslotte niet voor niets de ‘Grondleggers van parket’.

Is parket en vloerverwarming bij u mogelijk?

De Bruynzeel parketadviseur bij u in de buurt deelt graag zijn kennis over de combinatie parket en vloerverwarming. Bovendien wijst hij u graag op de details die bij u thuis van toepassing zijn. Niet iedere parketvloer heeft bijvoorbeeld dezelfde hoogte en hetzelfde rendement. Maak daarom snel een afspraak in een van onze showrooms..

Meer lezen over
'Vloerverwarming + parket'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.