Vlak design

De E.Flow Ramo en Parada van Radson bieden voor slechts een beperkte meerprijs de efficiëntie van een paneelradiator én de elegantie van vlak design.

Verlux je interieur met een vlakke paneelradiator

Het verwarmingsaanbod van Radson biedt voor elke leefruimte wel een passende oplossing: radiatoren in de leef-en slaapruimtes, eventueel in combinatie met vloerverwarming, een elektrische radiator in de badkamer, een verticale designradiator als eye-catcher in de inkomhal… En nog steeds onmisbaar in het merendeel van de woningen, en ook tijdloos wat betreft efficiëntie en kwaliteit, is de horizontale paneelradiator. Al heeft dit icoon de laatste jaren een enorme metamorfose ondergaan.

De Compact van Radson blijft een oerdegelijke standaard radiator, mooi afgewerkt met boven-en zijbekledingen. Bij de E.Flow Integra is het buizensysteem verborgen, waardoor het geheel nog strakker oogt. Wil je aan je radiator toch nog dát extra vleugje design toevoegen, dan kan je voor een beperkte meerprijs je radiator “verluxen”. De E.Flow Parada is namelijk voorzien van een mooi afgewerkte strakke voorplaat, en bij de E.Flow Ramo is deze plaat geprofileerd.

Alle (vlakke) paneelradiatoren van Radson zijn verkrijgbaar in maar liefst 70 verschillende RAL -, anodic, metallic én matte kleuren. En met onze 10-jarige kwaliteitsgarantie heb je met Radson zonder twijfel de juiste keuze gemaakt !

Nu enkel nog de afmetingen kiezen… De handige product calculator van Radson maakt dit erg eenvoudig.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.warmtevoorelkmoment.nl

Profielfoto van Radson
Radson
Vogelsancklaan 250, 3520 Heusden-Zolder