Vasco Group NV

Partner

Cocos Plus

VASCO introduceert de compacte designradiator Cocos Plus.

VASCO Cocos Plus designradiator

Hectisch dagje achter de rug? Niets zo zalig als thuis wegzakken in de warmte van je eigen badkamer. Voor wie in de badkamer op zoek is naar directe warmte, lanceert Vasco de nieuwe designradiator Cocos Plus. Bovendien is deze radiator ideaal voor kleinere ruimtes door het compacte design.

In de woning is de badkamer het middelpunt van welzijn en rust. Bouwers en verbouwers gaan dan ook op zoek naar oplossingen die warmtecomfort koppelen aan een aangename zintuiglijke beleving. =Vasco ontwikkelde daarvoor een compleet innovatieprogramma (innovations.vasco.eu), waarin de ontwerpers van Vasco de balans vonden tussen oogstrelend design, hoge warmteafgifte en kleinere volumes.

Designradiator

Nieuwste model in dat programma is de nieuwe Cocos Plus, de zogenaamde compacte krachtpatser, door zijn unieke design een parel voor iedere badkamer. Deze generatie radiatoren is uiterst zuinig en geschikt voor lagetemperatuursystemen. Extra voordeel is de praktische vormgeving met niet-onderbroken buizenrij, zodat Cocos Plus een radiator én handdoekdroger ineen in. Ook speelt Cocos Plus dankzij zijn beperkte afmetingen in op de groeiende trend van de compacte bouwstijl.

Voorzetplaat: voor een nog strakkere look en een muurvaste montage

De verticale collectoren worden aan het oog onttrokken door een vlakke afdekplaat. Het geheel oogt daardoor rustiger, maar ook veiliger, want de plaat zorgt voor een stevige muurbevestiging. De ontwikkeling van de aansluitingen en bevestigingssystemen zijn gericht op een praktische installatie en een veilig en efficiënt gebruik. Cocos Plus is beschikbaar in een uitgebreid assortiment RAL-, natuur-, en metaaltinten.

Afmetingen: breedte 500-600 en hoogte 1002-1302-1542-1842 

Meer informatie lees je ook op www.vasco.eu.

Meer informatie

Voor meer informatie en Brochures van Vasco klik hier

MEER VAN DIT BEDRIJF

Snel en elektrisch verwarmen!

Turbo boost voor een extra snelle opwarming met de Vasco Blower.

Vintage

Het verleden vormt voor veel interieurarchitecten en inrichters de ins...

Arche Bad

Puur warmtegenot in de badkamer met de Vasco Arche Bad radiator.