Kermi Pateo radiator

De nieuwe Pateo staat voor een krachtig warmte-design. Elegant met moderne rondingen en het unieke X2 warmte efficientie systeem voor energiezuinig en toch krachtige warmte.

Kermi Pateo

Pateo met 50 mm onderaansluiting, Kermi ventielset en twee in hoogte instelbare handdoekbeugels (opties). Een echte eyecatcher als vlakke paneelradiator met keuze uit een veelvoud van kleuren perfect te intergreren in je interieur of als praktische toepassing met handdoekbeugel in de keuken of badkamer. Mooi strakke vormgeving en goede prijsverhouding.

Specificaties

Dankzij de slanke, klassieke stijl en de soepele overgang tussen voor- en zijpaneel voldoet Pateo aan architectonische normen en hoge verwachtingen van comfortabele warmte.

Door het eenvoudige design, een vlakke voorzijde en de zachte afronding van de radiator oogt Pateo elegant en modern. En dankzij de uitstekende warmteafgifte is Pateo tevens geschikt voor lage temperatuurverwarming. De X2 technologie zorgt voor een hoge energie-efficientie en een maximaal stralingsvermogen. Pateo wordt optioneel geleverd met een stijlvolle handdoekhouder. De onzichtbare bevestiging biedt maximale stabiliteit en veiligheid.

Meer informatie

Bekijk ons hele assortiment doucheschermen en designradiatoren op www.kermi.nl