Kermi Ideos radiator

Creatieve warmte met een karakteristiek ontwerpelement. Een energieke, levendige radiator voor transparante warmte: de Ideos van Kermi.

Kermi Ideos radiator

Ideos: de magie van symmetrie. Opvallende aangename warmte met bijzonder karakteristiek ontwerpelement. De Ideos is naar een studiemodel van de kunstacademie tot stand gekomen. De samenstelling van de 'pluspunten' zoals ieder element gezien kan worden vormt een geheel eigen retro karakter.

De ronde openingen die ontstaan zijn speels en passen bij veel hedendaagse design in bijvoorbeeld de meubelindustrie. Een must voor de retro stylist! Ideos heeft een tweetal accessoires, te weten; handdoekbeugel en een handdoekhaak, functionele zaken die het gebruik vergemakkelijken.

Meer dan een stap vooruit. Consequent ontworpen tot in het laatste detail. Zo sluit bij de ventielversie, de Ideos-V, een 'pluspunt' element als ventielafdekking het design keurig af tot één geheel. Daarachter totaal verdekt het compleet geïntegreerd ventielgarnituur met thermostaatknop. Bij de Compacte versie is bijvoorbeeld de bevestiging niet te zien vanaf het vooraanzicht.

De Ideos wordt in een breedte van twee en drie elementen geproduceerd en heeft een kompakte versie zonder ventielset maar met een halve binnendraad of een ventiel versie waarbij alles compleet geleverd wordt met geïntegreerd ventielstuk met passende thermostaatknop. Ideos is leverbaar in alle kleuren uit het Kermi-programma, maar niet in chroom.

Met de mooie vormgeving en een goede prijsverhouding is de Ideos bijzondere aanwinst.

 
Prijs: vanaf € 527,- excl. BTW
Afmetingen: 776 (h) x 508 (l)
Kleur: Wit (RAL 9016).

Meer informatie

Bekijk ons hele assortiment doucheschermen en designradiatoren op www.kermi.nl

 

Profielfoto van Kermi
Kermi
Pankofen Bahnhof 1, 94447  Plattling