string(1) "p"

DRL Roundline Eco convector

E-Comfort Roundline Eco elektrische convectoren vormen de basis voor een nieuwe generatie energiebesparende convectoren.

Winnaar Zweeds design
De Roundline Eco convector was onlangs terecht award winner van de excellent Swedish design award. Roundline Eco heeft geen hoekige vormen of scherpe randen, Roundline Eco kan heel goed een aantrekkelijk accent worden in iedere woning of kantoor.

EcoDesign regelgeving
De EcoDesign ERP 2018 richtlijn is bedoeld om het energieverbruik van elektrische apparaten te verminderen. Per 1 januari 2018 mogen alleen nog elektrische radiatoren geproduceerd worden die aan deze strenge Europese normen voldoen.

Specificaties
De E-Comfort Roundline convectoren zijn leverbaar in de hoogtematen 200 mm en 400 mm en in breedtematen 414 mm, 638 mm, 750 mm, 974 mm, 1.198 mm en 1.422 mm variërend in de vermogens van 300W tot en met 1.500W.

Draadloze communicatie
De Roundline Eco convector is standaard voorzien van een handbediende thermostaat op het toestel, maar heeft ook een mogelijkheid om draadloos te communiceren d.m.v. een ontvanger (optioneel), in combinatie met de zeer gebruiksvriendelijke draadloze kamerthermostaat of een masterthermostaat (optioneel). Deze thermostaten kunnen draadloos meerdere convectoren in dezelfde ruimte aansturen. Iedere convector is uitgevoerd met een individuele proportionele capaciteitsregeling voor een optimaal comfort.

Bekijk ons assortiment hier!