BOTHERM

Partner

Infrarood Warmte Panelen

Infrarood Warmte Panelen zijn als bijverwarming en als hoofdverwarming de perfecte warmtebron met een hoog rendement. Aangename warmte en energiezuinig!

In de woonkamer:

Infrarood verwarming in de woonkamer

Infrarood Warmte Panelen zijn uitstekend toepasbaar in de woonkamer en/of keuken. Met bevestiging aan het plafond of decoratief aan de wand geniet u van een zeer aangename warmte.

Bijvoorbeeld als spotverwarming / bijverwarming in uw zitgelegenheid. Wanneer u met het juiste warmte paneel bijverwarmt ontstaat er niet alleen een heerlijke en gezonde warmte maar u  bent ook nog eens ernergiezuinig bezig. Uw conventionele cv kan een paar graadjes naar beneden.

Natuurlijk zijn de warmte panelen ook inzetbaar als hoofdverwarming. De moderne energievoorzieningen maken het nog beter mogelijk uw gehele woning te voorzien van gezonde infrarood verwarmings panelen.

Voor meer info klikt u hier

 

**  BOTHERM-WARMTEPANELEN.NL  **

 

In de badkamer:

Zeker in de badkamer zijn de infrarood warmte panelen uitstekend toe te passen.

Het warmtepaneel kan met meerdere functie bijvoorbeeld als spiegelpaneel met of zonder handdoekhouder een goede dienst bewijzen in uw persoonlijke ruimte. Maar natuurlijk ook in strak wit of zwart.

Voor meer info klikt u hier

 

**  BOTHERM-WARMTEPANELEN.NL  **

 

Op kantoor:

Bezuinigen moeten we allemaal. Met een infrarood warmte paneel kan je ervoor zorgen dat je toch aangenaam kan doorwerken zonder het gehele kantoor te verwarmen. Dit kan met infrarood panelen in bijvoorbeeld het systeem plafond maar ook met speciale infrarood verwarming plaatjes onder het bureau of de balie.

Op onze website zijn veel mogelijkheden om uw kantoor of thuiswerkplek efficient te verwarmen.

Voor meer infi klikt u hier

 

**  BOTHERM-WARMTEPANELEN.NL  **

 

MEER VAN DIT BEDRIJF

Werkplekverwarming

Kantoor, werkplaats en uw thuiswerkplek verwarmt u met infrarood stral...

Indoorverwarming

Indoorverwarming met infrarood verwarming in de vorm van panelen, vloe...

Infrarood saunas

De Infrarood Sauna biedt een gezonde en relaxe saunagang. Plug en Play...