array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(22) "www.dannyteerenstra.nl" ["path"]=> string(10) "/diensten/" }
Partner

Aannemersbedrijf D. Teerenstra

AANNEMERSBEDRIJF DANNY TEERENSTRA: DE BOUWER MET BEGRIP Danny Teerenstra is de aannemer die begrijpt dat bouwen of verbouwen ingrijpend is. Een klant gaat niet over één nacht ijs bij het kiezen voor een bouwbedrijf. Ons vak houdt veel meer in dan vakwerk leveren voor een scherpe prijs. Het gaat om het totale traject, van intake-gesprek tot oplevering. Daarom kiezen wij van aannemersbedrijf Teerenstra voor een persoonlijke benadering. Wij stellen de klant werkelijk centraal. Onze medewerkers zijn flexibel, communiceren helder en de lijnen zijn kort. Alle afspraken worden vastgelegd.

MEER TONEN

De verwarming van de toekomst: Infrarood

In ieder huis waar een elektriciteitsnetwerk ligt kan infraroodverwarming worden geïnstalleerd.

Infraroodverwarming is een duurzame en gezonde verwarmingstechniek

Infrarood panelen
De infraroodpanelen kunnen heel plaatselijk geïnstalleerd worden, bijvoorbeeld op een zolder waar geen andere verwarmingsmogelijkheid is. Maar ook het hele huis voorzien van infraroodverwarming is natuurlijk mogelijk.

Over het algemeen worden de infraroodpanelen bevestigd in/aan het plafond. Als dit niet mogelijk is dan worden ze gemonteerd op de wanden. In dat geval is er meer vermogen nodig om dezelfde resultaten te behalen, maar zelfs dan is het nog altijd rendabeler dan traditionele verwarming.

Infrarood folie
Je kunt er ook voor kiezen om infraroodverwarming te installeren als vloerverwarming. Dit kan ook een goede ‘instapmogelijkheid’ zijn om infraroodverwarming te leren kennen. Je begint met een badkamer- of vloerverwarming van infrarood en je stapt daarna langzaam over op het hele huis. De folie kan onder allerlei verschillende soorten vloerbedekking worden toegepast: tegels, laminaat, tapijt met een onderlaag van jute, parket, vinyl, PVC, kurk, linoleum, (natuur-) steen, gietvloer, (sier-)grintvloer en graniet.

Temperatuur regelen op afstand
Het fijne van het infraroodsysteem is dat je met dit systeem de warmte op afstand kunt regelen. Zo kun je bijvoorbeeld alvast de verwarming op zolder aan doen zonder in de kou naar zolder te hoeven lopen om radiatoren open te draaien. Ook kun je bij het verlaten van je werk de verwarming thuis alvast aanzetten via een app. Het is niet van cruciaal belang dat je lang van tevoren de infraroodpanelen aanzet: met infraroodstraling wordt energie direct omgezet in warmte dus direct na het aanzetten voel je al temperatuurverschil.

Meer lezen over
'De verwarming van de toekomst: Infrarood'?

meer van deze professional

Veranda laten bouwen

Een veranda is zowel in de zomer als in de winter ècht...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.