Wat heb je nodig van je opslag Haarlem?

Er zijn heel veel redenen dat je opslag nodig kunt hebben. Wij bespreken er een paar, en welke opties daarbij beschikbaar zijn.

Welke opties voor opslag zijn er?

Laten we om te beginnen eens een paar scenario's onder de loep nemen, waarbij opslagruimte gebruikt wordt. Bij iedere situatie geven we het soort opslag dat daar volgens ons het beste bij past. Daarbij maken we het onderscheid tussen:

Self storage. Je huurt een eigen opslag box of garagebox. Je kunt hier (bijna) altijd in, maar moet zelf je spullen ernaartoe brengen.
Mobiele opslag. Dit is opslagruimte die naar je toe komt, zodat je zelf niet heen en weer hoeft te rijden. Hierbinnen zijn ook weer verschillende opties, die we verderop in dit artikel bespreken.
SmartStorage. De eerste bewaar-app voor spullen van Nederland. Een combinatie van het gemak van mobiele opslag, met het overzicht en de toegankelijkheid van self storage. Dit dankzij je persoonlijke account, waar je altijd overzicht hebt van je spullen.

Als ondernemer heb je wat ruimte nodig voor voorraden of archief
Bijvoorbeeld als je voorraden, stand- en promotiemateriaal of dozen vol archief hebt die je niet in je onderneming kwijt kunt. Vooral als zelfstandige, of kleine zzp-er kunnen dat soort spullen snel in de weg staan.

Advies: self storage bij voorraden, SmartStorage bij archiefopslag.

Verhuizen?of verbouwen

Advies: SmartStorage of mobiele opslag.

Voor je hobby of verzameling ben je op zoek naar een werkplek

Advies: self storage.

Thuis is er gewoon te weinig ruimte

Advies: SmartStorage