Wilt u uw huis verhuren?

Om uw huis te verhuren bent u bij 072wonen aan het juiste adres!

Huurcheck, Veilig & Verantwoord Verhuren!

U overweegt uw woning te verhuren? 072wonen bemiddelt in alle soorten huurwoningen. Of u nu een studio wilt verhuren, een appartement, een gezinswoning of een luxe villa, wij helpen u graag!

Er zijn talloze manieren om uw woning te verhuren; denkt u bijvoorbeeld aan verhuur voor kortere of een langere periode, gestoffeerd of gemeubileerd? Met onze ruime expertise kunnen wij u altijd van een passend advies voorzien.

Met een eigen website, via talloze andere websites of via ons uitgebreide relatienetwerk vinden wij in bijna alle gevallen de juiste huurder voor u.

072wonen werkt met professionele medewerkers om zo een optimale en klantgerichte service te waarborgen. Kwaliteit en snelheid zijn onze sleutelwoorden; u wilt immers geen onnodige leegstand van uw woning.

HUURCHECK, Veilig & Verantwoord Verhuren!
Als VBO makelaar maken wij gebruik van HUURCHECK. Deze applicatie is voor makelaars ontwikkeld en biedt een totaal oplossing met alle tools in één systeem om uniforme, kwalitatieve en veilige verhuurtransacties te realiseren.
HUURCHECK bewaakt als onafhankelijk validatie instituut de kwaliteit van verhuurtransacties. Makelaars onderscheiden zich door een optimale dienstverlening en (ver)huurders genieten van veilige verhuurtransacties zonder zorgen achteraf.

HUURCHECK geeft de makelaar inzicht in naleving van de huurwetgeving, de zorgplicht en in de verhuurveiligheid.

Vraag een adviesgesprek aan!

Uw woning is u veel waard, bij 072wonen begrijpen wij dat. Om u goed te kunnen adviseren maken wij graag een afspraak met u bij de betreffende woning. Tijdens dit vrijblijvende adviesgesprek worden de mogelijkheden en voorwaarden voor de verhuur van uw woning besproken. Ook brengen wij u een advies uit over de huurprijs.