Virtueel in 3D bezichtigen met Makelaar Nieuwe Stijl

Makelaar Nieuwe Stijl speelt in op deze veranderde vraag in bezichtigingen van woningen door 24/7 virtueel in 3D te bezichtigen.

In de afgelopen weken is er veel veranderd op de woningmarkt.

Onze gezondheid vraagt om extra aandacht en controle. Op de woningmarkt is het van belang om een variant te vinden in het aanbieden van woningen op een verantwoordelijke en passende wijze met het oog op de toekomst.

In deze tijden ziet Makelaar Nieuwe Stijl een verschuiving in het aantal en soort bezichtigingen. Terwijl het aantal aangevraagde fysieke bezichtigingen is afgenomen, neemt het aantal virtuele bezichtigingen toe. Voornamelijk potentiële kopers vragen een bezichtiging aan bij serieuze belangstelling in een woning. Het gerichte zoekproces begint vaak online.

Makelaar Nieuwe Stijl speelt in op deze veranderde vraag in bezichtigingen van woningen door 24/7 virtueel in 3D te bezichtigen. Hierbij is het mogelijk om een woning in 3D, virtual reality te bekijken en live bezichtigingen met de makelaar via WhatsApp video.

Virtueel in 3D bezichtigen 

Het Amerikaanse bedrijf Matterport heeft een unieke techniek ontwikkeld om woningen in 3D en virtual reality te bekijken. Door gebruik te maken van een speciale camera worden niet alleen standaard 360 graden foto's gemaakt maar komt de woning werkelijk tot leven.

Bij Makelaar Nieuwe Stijl is deze techniek in eigen beheer. “Wij werken met passie en vaardigheid om een perfecte presentatie van een woning te realiseren. Door onafhankelijk te zijn van derde partijen is er controle op het leveren van een hoge kwaliteit en service gedurende het hele verkoopproces. In samenwerking met Funda en Matterport is het vanaf heden ook mogelijk om de woning in 3D te bekijken op de website van Funda zelf”.

Live bezichtigingen

Een alternatief om een woning te bezichtigen is bijvoorbeeld via een live WhatsApp videoverbinding met de makelaar. Terwijl de makelaar door de woning loopt, kan de woning live worden bezichtigd en kunnen eventuele vragen direct door de makelaar worden beantwoord.

Bezichtigingen op locatie

Ook is het mogelijk om de woning op locatie te bezichtigen. Tijdens een fysieke bezichtiging mogen momenteel maximaal drie mensen inclusief de makelaar tegelijk in de woning aanwezig zijn. Om zowel de koper als de verkoper te beschermen worden de deurklinken en lichtschakelaars voor en na elke fysieke bezichtiging gedesinfecteerd.

Zorgeloos verkopen

Heeft u verkoopplannen en wilt u graag zorgeloos verkopen. Bij Makelaar Nieuwe Stijl is het mogelijk om de verkoop van een woning volledig kosteloos te starten en te stoppen. Alleen bij verkoop wordt eenmalig een courtage van 0.8% inclusief BTW in rekening gebracht voor de verkoopbegeleiding. Het full service verkooppakket bestaat uit een unieke en krachtige Funda, Facebook, 3D en gepersonaliseerde videopresentatie.

Voor meer informatie of een vrijblijvende waardebepaling kunt u Makelaar Nieuwe Stijl telefonisch bereiken via 0251-501735 of een e-mail te sturen naar info@makelaarnieuwestijl.nl. Op de website

www.makelaarnieuwestijl.nl kunt u meer informatie vinden over het concept