Hoe vindt u een goede makelaar Dordrecht?

Het verkopen en met name het kopen van een huis, is een groot en spannend moment in een mensenleven.

Een grote stap in je leven

Het is belangrijk om bij het verkopen of het kopen van een huis een prettige betrouwbare makelaar aan je zijde te hebben. Hierdoor wordt u geadviseerd in de belangrijke keuzes die horen bij het kopen of verkopen van een huis. Bent u woonachtig in de omgeving van Dordrecht of wilt u daar naar toe verhuizen, dan is een goede makelaar Dordrecht een stap in de juiste richting.

Het verkopen van uw huis
Een betrouwbare makelaar Dordrecht kan u uitstekend helpen met het verkopen van uw huis. Deze makelaar heeft verstand van de stad en de ontwikkelingen in de huizenmarkt. Hij zal mede met u bepalen wat een realistische prijs is voor uw huis en wat de vraagprijs zal worden. De makelaar plaatst uw huis op de website met bijbehorende sfeerfoto’s en regelt uw vermelding op Funda. Daarnaast kan de makelaar Dordrecht op voorhand huizenzoekers vast informeren over het feit dat uw huis in de verkoop komt. Maar u kunt meer verwachten van uw makelaar, denk daarbij aan 3D plattegronden of een virtual reality tour.

Het kopen van een huis
Voor het kopen van een huis in Dordrecht heeft u vast zelf al veel werk verricht. U heeft waarschijnlijk al bepaald in welk deel van de stad u wilt wonen. Dordrecht is inmiddels de vijfde stad in de provincie Zuid-Holland en heeft diverse wijken zoals Sterrenburg, Oud- Nieuw Krispijn en de Stadpolders. Ieder wijk heeft z’n eigen charme. De makelaar Dordrecht kan u hier nog veel meer over vertellen en past uw wensen en eisen hierop aan. Maar naast het kopen van een bestaand huis is er ook nog de mogelijkheid tot de aankoop van een kavel waarop u zelf kunt bouwen. De makelaar Dordrecht heeft een compleet aanbod van mooie kavels in en rondom Dordrecht. En als u uw droomhuis gevonden en gekocht heeft, help de makelaar u met de papierwinkel en regelt hij de juiste hypotheek voor u.

Een goede makelaar Dordrecht
Waltmann makelaars is een betrouwbare NVM makelaar in de omgeving Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht. Door hun persoonlijke dienstverlening worden zij beoordeeld met een gemiddelde klantenboordeling van 8,9. Met hun 3 vestigingen in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht zorgen zij voor persoonlijk advies dicht bij huis. Deze makelaar Dordrecht heeft meer dan 115 jaar praktijkervaring in huis en veel kennis van de lokale vastgoedmarkt in regio Drechtsteden. Zij hanteren een No Cure, No Pay-clausule, hetgeen inhoudt dat u pas courtage betaalt als uw woning ook echt verkocht is. Wordt uw woning niet verkocht, dan brengen ze ook geen kosten in rekening. Naast de vermelding op Funda en hun eigen website brengen zij uw huis ook op social media onder de aandacht.