Partner

De Sleutelkoning

Welkom bij de Sleutelkoning Op het moment dat je er binnen stapt, merk je het meteen. De aandacht die er wordt gegeven, de tijd die er voor je wordt genomen… Of het nu gaat om sleutels, deur­beslag, kluizen of naamborden, er wordt geluisterd naar je vragen én er wordt met je meegedacht. Je ontvangt altijd een vakkundig en oplossings­gericht advies. Je voelt je niet alleen koning bij de Sleutelkoning, dat ben je ook, aan Dorpstraat 58 in Castricum!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht De Sleutelkoning

Beveiliging voor uw woonhuis of bedrijf

Hoe beveilig je je woning of bedrijfspand het beste? Hoe bescherm je jezelf, je gezin of medewerkers tegen criminelen?

Beveiligingsoplossingen bij de Sleutelkoning

De Sleutelkoning inventariseert en adviseert hoe je dieven het beste buiten de deur kan houden. Als je dat wilt, werkt de Sleutelkoning het plan meteen voor je uit. Maar dat is uiteraard niet verplicht.

Veilig wonen het zou vanzelfsprekend moeten zijn. maar dat is het helaas niet.
Elk jaar wordt er in Nederland 85.000 keer ingebroken (volgens de cijfers van de politie). Misschien is het je ook al eens overkomen.En anders ken je vast wel iemand, die het heeft meegemaakt. Ramen of deuren vernield. Waardevolle of dierbare bezittingen zomaar ineens verdwenen. Gelukkig kan je zelf veel doen om een inbraak te voorkomen.

De Sleutelkoning helpt je daarbij. We adviseren hoe je je woning een politie keurmerk veilige woning kan maken. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvende offerte. Vraag naar de voorwaarden.

Ook voor het hercertificeren kan je bij ons terecht.
Voor meer informatie bel je 0251-652524 of kom langs in de winkel.

Meer lezen over
'Beveiliging voor uw woonhuis of bedrijf'?

meer van deze professional

Autosleutels Direct leverbaar!

Snel en goedkoop!!

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.