Woningarchitectuur

Z-Wonen wil zich onderscheiden door betrokkenheid en creativiteit om tot een optimaal resultaat te komen. 

Bij Z-Wonen geen stress en competitie, weinig personeelsverloop en geen standaardontwerpen. Hier is ervoor gekozen om met de klant een gefundeerd traject in te gaan. Het besluit om een nieuwe  woning te laten bouwen, neemt men tenslotte niet elke dag. Z-Wonen wil zich onderscheiden door betrokkenheid en creativiteit om tot een optimaal resultaat te komen. 

Architectuur

Wie besluit een huis te laten bouwen, heeft er al uitgebreid over nagedacht hoe men wil gaan wonen.
Maar bouwen is keuzes maken. En dat start al direct met één van de belangrijkste; de keuze voor de bouwstijl. Z-Wonen beheerst de kunst om te kunnen ontwerpen in verschillende bouwstijlen. Aan de hand van een omvangrijk portfolio van gerealiseerde projecten kan de opdrachtgever een geïnspireerde keuze uit de vele mogelijkheden maken.

Als de keuze voor de bouwstijl gemaakt is, kan de visie ontwikkeld worden waaraan de ideale woning moet voldoen. Z-Wonen hecht er veel waarde aan in dit deel van het traject met de klant van gedachten wisselen. De ideeën en wensen van een klant die nu op tafel komen, zijn heel belangrijk voor het verloop van de rest van het traject. Zodoende kan er meegedacht worden in mogelijkheden, maar kunnen ook mogelijke beperkingen al gesignaleerd worden. Gezamenlijk ontstaat zo een helder beeld van het, nu nog denkbeeldige, droomhuis.

Z- Wonen gaat direct aan de slag om al deze informatie te vertalen in een bouwontwerp. Het visualiseren van de visie op de woonwensen wordt ervaren als één van de meest boeiende facetten van het vak. Dit ontwerpproces wordt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever doorlopen om tot een optimale vertaling van visie naar (de juiste) vorm te komen; het ontwerp van het ultieme droomhuis.