string(1) "p"

VarexHuismerk

Voor een kleiner budget bouwen wij een RUIME en COMPLETE vrijstaande woning. VarexHuis maakt het mogelijk met VarexHuismerk!

Voordelig bouwen met VarexHuismerk

Al meer dan 40 jaar bouwt VarexHuis de mooiste vrijstaande woningen. Daarmee dragen zij bij aan het woongeluk van Nederlanders. VarexHuis realiseert mooie en comfortabele woningen met elk hun eigen karakter. Woningen die tot in detail prachtig zijn afgewerkt. En dit echte vakmanschap is voor iedereen mogelijk, ook wanneer u een kleiner budget hebt. VarexHuismerk is de perfecte uitkomst!

Een VarexHuismerk woning is in basis al ontworpen en maakt u eigen door diverse opties. Dit werkt kostenbesparend en zo houdt u meer budget over voor de inrichting van uw woning. Maak kennis met echt vakmanschap van VarexHuis.

Vier bouwstijlen
VarexHuismerk is er in vier bouwstijlen; Start, Jaren ‘30, Modern en Eigentijds. Door de Start woning in de Jaren ’30 of Moderne stijl te gieten, krijgen de woningen hun eigen karakter. De jaren ’30 woning heeft een rijke detaillering met grote dakoverstekken, getimmerde bakgoten en roedes in de ramen. De Moderne woning kenmerkt zich door de wit gekeimde bakstenen, antraciet kleurige kozijnen, donkere dakpannen en raampartijen tot de grond. De indeling van de VarexHuismerk woningen is voor de bouwstijlen Start, Jaren '30 en Modern in basis gelijk. Uiteraard biedt VarexHuis opties om uw woning nog meer eigen te maken.

Type Eigentijds
Een mooie vrijstaande hoogbouw woning met zadeldak en 3 woonlagen! De woning heeft veel ruimte op de eerste verdieping, omdat de kamers allemaal rechte wanden hebben. De vaste trap naar de tweede verdieping zorgt ervoor dat deze verdieping maximaal benut wordt. Een extra ruimte die je zelf naar wens kunt indelen.

Praktische indeling
De VarexHuismerk woningen hebben alle voordelen om een heerlijk thuis te maken voor het hele gezin. De praktische indeling zorgt voor voldoende ruimte. Zo kan in de keuken een kookeiland geplaatst worden. De woonkamer is ruim genoeg voor het creëren van heerlijke plek om tot rust te komen, te werken of te spelen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie grote slaapkamers, een royale badkamer en een techniekruimte. De zolder is perfect voor het opbergen van spullen.

Klaar voor de toekomst
De VarexHuismerk woningen zijn zeer energiezuinig! Standaard is deze woning voorzien van een lucht-water-warmtepomp, 4 zonnepanelen en vloerverwarming op de begane grond. Een uitgekiend pakket aan isolatiemateriaal in de wanden, vloeren en daken gecombineerd met dubbele beglazing (HR++) zorgen voor een aangenaam binnenklimaat én een laag energieverbruik. Uiteraard zijn de woningen gasloos en dus klaar voor de toekomst!

Maak kennis met VarexHuismerk: ruim, compleet en voordelig!

Ga naar www.varexhuis.nl/varexhuismerk en download de brochure, de plattegronden en maak vrijblijvend een afspraak!