STATIG LANDHUIS

Landelijk en ruim. Dat zijn de twee belangrijkste kenmerken van deze woning. Door mooie aanpassingen heeft deze woning een eigen karakter gekregen.

Stijl van deze woning

De woning is goed afgestemd op de landelijk en bosrijke omgeving. De woning heeft een landelijk karakter met een aantal moderne details. De donkere topgevels in combinatie met het witte sauswerk geven de woning een strakke look. 

Details en aanpassingen

Deze ruime woning is gebouwd vanuit het basismodel Bernina. Dit is het grootste T-kap model uit onze collectie. Vanuit de basis kunnen al onze woningen volledig aangepast worden aan de wensen van de klant, zo ook bij deze Bernina. Door een aangepaste dakhelling in combinatie met een muurplaatverhoging heeft deze woning een zee aan ruimte op de verdieping gekregen.

Resultaat

Het resultaat van dit project is een prachtige woning die perfect aansluit op de landelijke omgeving. Door de extra ruimte in de woning, brengt deze woning veel woonplezier aan de bewoners!

Heeft u ook bouwplannen? Neem vrijblijvend contact op met ons team Advies & Verkoop. Op werkdagen te bereiken via 0548 - 53 75 55.

Wilt u graag inspiratie opdoen? Ontdek op onze website meer woningen!