Spaarhuizen

Spaarhuizen van Lindenhuys bieden ongekende woonkwaliteit, zijn zeer energiezuinig en duurzaam, gezond en comfortabel. En dit voor de laagste woonlasten per maand.

Productomschrijving

Lindenhuys biedt huizen waarin het comfortabel vertoeven is met zeer lage maandlasten door het minimale energieverbruik. Mooi ontworpen huizen volgens eigentijdse architectuur, uiteraard naar individueel ontwerp. De sfeer in het huis is aangenaam mede als gevolg van de innovatieve klimaattechnologie en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen.

 

Duurzaam en spaarzaam met energie
De woning is energiezuinig en milieubewust vervaardigd van ecologische, natuurlijke materialen. Hierbij staat een uitstekende kwaliteit voorop. De optimale isolatie met bijvoorbeeld meerlaagse wandopbouw en 3-laags beglazing betekent minimaal warmteverlies. En omdat alle warmte in huis wordt gebruikt voor de klimaattechniek en de warmwatervoorziening kan volstaan worden met warmte uit de buitenlucht. Hierdoor is het energieverbruik van de woning bijzonder laag. Het optionele nulfactuur-pakket levert en bewaart warmte, koelte en stroom tot het moment waarop het gevraagd wordt. Hierdoor heeft u een energieneutraal huis. Dit inclusief de elektriciteit voor de wasmachine, koelkast, tv etc.

 

Een oase van frisse lucht
De hoeveelheid frisse lucht is per ruimte individueel aan te passen. Onafhankelijk van de hoeveelheid mensen in een ruimte, altijd blijft het binnenklimaat 24 uur per dag een gezond genoegen. En inclusief koeling, zonder airco.

 

Zekerheden
De Spaarhuizen worden gebouwd volgens Nederlandse regelgeving en onder GIW/SWK garantie.

 

Bouw en uitvoering
De korte bouwtijd betekent naast de financiële voordelen dat 12 weken na de bouwvergunning de woning opgeleverd wordt. Dit is mede mogelijk omdat een Spaarhuis in een ideale productieomgeving, zonder weersinvloeden, computergestuurd en onder constante kwaliteitscontrole wordt gefabriceerd. Geen vocht, geen werkonderbrekingen of andere processtoringen hebben een negatieve invloed op de kwaliteit. De tweelaags vloeropbouw, zowel op de begane grond als op de verdieping, biedt een optimale isolatie voor temperatuurverschillen en voor geluid. De toegepaste materialen en constructiedetails bieden een onderhoudsarm huis.

 

De materialen voor de gevelbekleding kunnen pleisterwerk, hout, metselwerk, aluminium of kunststof zijn. De buitenkozijnen kunnen worden uitgevoerd in hoogwaardig kunststof, in hout of in aluminium.

 

Lage maandelijkse woonlasten
De hoge isolatiekwaliteit van een Spaarhuis zorgt voor weinig warmtebehoefte. De primaire energiekosten bij een Spaarhuis bedragen circa € 65,- per maand voor een woning met 700 m3 inhoud. Dit betekent een besparing van meer dan 50% ten opzichte van een traditionele aardgas CV-installatie. Het nulfactuur-pakket reduceert de totale energieverbruikslasten, dus inclusief consumptieve verbruik, tot € 0,- per maand.

 

Alleen het beste en financieel aantrekkelijk dan kiest u voor een Spaarhuis.

Impressie