string(1) "p"

SCHUURWONING EIKEN GEBINTEN

Een schuurwoning is helemaal van nu! Sobere kleuren en een eenvoudige lijnenspel voeren de boventoon. Dat is bij deze Monte Viso van SelektHuis!

CASCO SCHUURWONING

Onder deze schuurwoning schuilt het basismodel Monte Viso van SelektHuis. Dit basismodel kan in elk gewenst jasje worden gegoten. De opdrachtgevers van deze Monte Viso kozen voor een sobere uitvoering waarin veel warme elementen zijn toegevoegd. De Monte Viso is een erg ruime gezinswoning en kan naar wens ingedeeld worden. Door de keuze voor een schuurwoning hoorde hier ook een onconventionele indeling bij met een trap midden in de ruimte.

EIGEN STIJL
Naast de eigen stijl die de opdrachtgevers toepasten op de Monte Viso kozen zij voor een casco uitvoering. Dit bood hen het voordeel dat ze zelf de afwerking konden doen op hun eigen tempo. Door deze aanpak ontstond het droomhuis van de familie!

BASISMODEL MONTE VISO
Wil je meer weten over onze basismodellen, de afmetingen, inhoud en mogelijkheden van bouwbedrijf SelektHuis? Lees hier verder of neem contact op met het Team advies & verkoop via telefoonnummer 0548 – 537 555.

AANPASSINGEN

De Monte Viso is een ware kameleon. Door het neutrale uiterlijk van het basismodel kan men er nog alle kanten mee op. Voor deze woning is gekozen om de woning het karakter van een schuurwoning te geven door het toepassen van eiken gebinten, donkere gevelstenen, strakke keramische dakpannen en grote glaspartijen. Verder is de woning verlengd met maar liefst 1,20 m en is de kap flauwer gemaakt voor laag, uitgestrekt en landelijk effect.