Ontwikkeling 'Heerlijkheid Calslagen'

Nog enkele kavels te koop !

Wonen in het Landschap!

In het plan 'Heerlijkheid Calslagen' staat het wonen in het landschap centraal. Allereerst is er de rust en beschutting van het groen van de Herenweg, die een onderdeel vormt van het landelijke fietsroutenetwerk. Daarnaast, in een prachtig contrast hiermee, de weidse uitzichten over het water van de Westeinderplassen. De ligging van Heerlijkheid Calslagen direct aan de Westeinderplassen, maar ook aan de rand van het Groene hart en op steenworp afstand van Amsterdam en Leiden, maakt het project uniek.

Iedere woning beschikt over twee parkeerplaatsen op eigen terrein en natuurlijk is er parkeergelegenheid voor bezoekers. In het stedenbouwkundig plan wordt niet alleen de voormalige Breggevaart deels teruggebracht, ook het water van de Westeinder wordt diep het gebied in gehaald. Alle woningen liggen hierdoor direct aan het water. Het oude arbeidershuisje uit de 18e eeuw welke nog steeds te vinden is aan de Herenweg heeft model gestaan bij de ontwikkeling van de nieuwe woningtypen van het project.

Toch moet het woningontwerp niet als dictaat worden opgevat. Integendeel: er valt door toekomstige kopers veel te kiezen! Elke woning wordt samengesteld uit de combinatie van een groter en een kleiner volume. De bewoner heeft invloed op de grootte van beiden. Daarnaast is de afwerking variabel en uiteraard de indeling. Zo kan ieder z'n eigen woning samenstellen! Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. (Woningen vanaf € 1.1 miljoen euro V.O.N.).

Voor uitgebreide informatie: www.wonenaandewesteinderplassen.nl