array(1) { ["path"]=> string(13) "goo.gl/QBG1UK" }
Partner

SelektHuis Bouw BV

SelektHuis is één van de sterkst groeiende werkmaatschappijen met ca. 200 medewerkers. Jaarlijks worden er ca. 250 vrijstaande woningen gerealiseerd volgens een door henzelf ontwikkeld traditioneel bouwsysteem. De bouw wordt gecoördineerd en uitgevoerd vanuit een vijftal vestigingen, te weten Rijssen (hoofdkantoor), Amersfoort, Sneek, Moordrecht en Tholen.

Jungfrau Jaren 30

Wonen in een Jungfrau van SelektHuis is wonen in een traditioneel gebouwde woning met de mogelijkheid om uw eigen stijl & karakter toe te voegen.

SelektHuis Jungfrau in eigentijdse stijl

Prijs indicatie: vanaf €259.500,-
Sleutelklaar (incl. tekenwerk, constructieberekeningen, reiskosten, afwerking, ventilatiesystemen, 6 PVpanelen, schilderwerk etc.)

SelektHuis bouwt uw droomhuis in elke stijl of grootte naar uw wens. Hierdoor is geen één woning hetzelfde. Wat wel altijd hetzelfde is, is ons slimme bouwsysteem. Deze woning is ontworpen op basis van het type Jungfrau en aangekleed met een jaren 30 stijl. Dit is te herkennen aan de spitse kap, de langwerpige raampartijen, warme kleur gevelstenen en dakpannen en de strakke lijnen van de afgetimmerde bakgoten. Wilt u weten wat deze aanpassingen hebben gekost? Bent u benieuwd naar de indeling? Of wilt u weten wat er nog meer standaard in een SelektHuis zit? Vraag de inspiratiegids van SelektHuis aan.

De Jungfrau in een andere stijl? Bekijk de foto’s

Meer lezen over
'Jungfrau Jaren 30'?

meer van deze professional

Bergamo in klassieke stijl

Wonen in een Bergamo van SelektHuis is wonen in een tra...

Matterhorn in landelijke stijl

Wonen in een Matterhorn van SelektHuis is wonen in een ...

Breithorn in jaren 30 stijl

Wonen in een Breithorn van SelektHuis is wonen in een t...

Toon alle 5 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.