Iedereen gezond wonen en werken!

Robuusteiken werkt vanuit drie specialismen voor één doel: iedereen moet gezond kunnen wonen en werken.

Ecologisch bouwen

Robuusteiken werkt vanuit drie specialismen voor één doel: iedereen moet gezond kunnen wonen en werken. Wij maken ons sterk voor het Cradle to Cradle-principe als basis voor de bouwketen. Duurzaam hout moet wat ons betreft de norm worden in Nederland. En bouwen met hout steeds vaker de keuze! Het gaat om de zorg voor mensen, klimaat, dieren, natuur en economie, nu en later.

Onze bouwprojecten zijn duurzaam, eigentijds en bieden een prettig leefklimaat. Gericht op de toekomst. Of u nu een woning, veranda of tuinhuis wilt laten bouwen of een nieuw vakantiepark, onze belofte is dat wij het voor u maken met passie en aandacht. We werken voor particulieren, architecten, bouwondernemingen, projectontwikkelaars en overheden.

Robuusteiken Ecologische Bouw heeft zijn toegevoegde waarde door de echte ambachtelijke manier van bouwen. In een tijd waarin pure materialen en duurzame projecten steeds meer de marktvraag zijn, is dit een bouwwijze die uw aandacht verdient.

Duurzame bouwsector

Vanuit ons specialisme 'Robuusteiken Ecologische Bouwelementen' ontwikkelen en produceren we onder eigen label ecologische bouwmaterialen: HSB wand- en dakelementen. Wij leveren deze elementen aan de grootschalige woning- en utiliteitsmarkt en de renovatiemarkt. Doordat de voorschrijvende markt hiermee gaat ontwerpen en bouwen, maken wij de bouwsector samen efficiënter en groener. We maken ecologisch bouwen voor iedere bouwondernemer mogelijk. Daardoor komt gezond wonen en werken dichterbij voor een groot publiek.

Efficiënt bouwen
Door gebruik van ecologische bouwelementen tasten we de natuurlijke omgeving zo min mogelijk aan. We streven bij het bouwen naar een optimaal gebruik van energie, water en ruimte. En naar efficiënt bouwen. Dat past bij onze visie om gezond wonen en werken voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken.

Interesse in ecologisch bouwen? Neem contact op via info@robuusteiken.nl.