string(1) "p"

Eigentijdse woning met schuin toelopende dakpunten

Een perfecte combinatie van moderne en eigentijdse elementen in dit vrijstaande VarexHuis. Het grote glaselement bij de entree geeft een zee aan licht.

Eigentijdse woning met schuin toelopende dakpunten en modern glaselement

Een perfecte combinatie van moderne en eigentijdse elementen in dit vrijstaande VarexHuis. Het grote glaselement bij de entree met een zee aan licht in de hal en vide, de schuin toelopende dakpunten met een eigentijdse witte gevel, donkere hardhouten kozijnen en een donkere plintsteen. Het gemetselde zwarte element in de voorgevel benadrukt de symmetrie in de woning en verbindt de schoorsteen met het huis.

De entree van de woning is echt een blikvanger wat zorgt voor extra veel licht in de hal. Via de hal komt u in de keuken met een kookeiland opstelling en grote kastenwand en heeft direct verbinding met de bijkeuken en geïsoleerde garage. Deze garage biedt gelijk de plek voor het warmtepomp systeem. De woonkeuken staat in direct contact met de tuin en de royale woonkamer. Vanuit de woonkamer is er een twee deur naar de hal en van daaruit een fraaie trapopgang met vide naar de 1e verdieping. Op de 1e verdieping bevindt zich een master bedroom annex inloopkast, 2e en 3e slaapkamer, ruime badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel, separaat toilet, vaste hardhouten trap naar de 2e verdieping met twee royale extra kamers.

Meer informatie
Bezoek onze website voor meer informatie: www.varexhuis.nl