Eigentijdse villa met schuintoelopende dakpunten

Dakpunten die schuin weg lopen in combinatie met het grote risaliet in de zijgevel, dat geeft deze woning een geheel eigen uitstraling!

Wat een ruimte! Dat laat deze eigentijdse villa op de plattegronden duidelijk zien. De klant was duidelijk opzoek naar een zeer lichte gevelsteen in combinatie met een contrasterende kleur in de kozijnen. De dakpunten lopen schuin weg en in combinatie met het grote risaliet in de linker zijgevel krijgt deze woning een geheel eigen uitstraling.

Via de ruime entree, met deuren naar de woonkamer, woonkeuken en berging, is er toegang tot de straatgerichte woonkamer, royale woonkeuken met ruimte voor een kastenwand en kookeiland en doorgang naar de bijkeuken. De 1e verdieping is voorzien van een master bedroom met inloopkast, royale 2e slaapkamer met eigen zit gedeelte, wasruimte/berging, badkamer en separaat toilet. De 2e verdieping is bereikbaar met een vaste trap en biedt ruimte aan twee extra kamers. 

Prijsindicatie ontvangen van deze woning? Ga naar https://varexhuis.nl/project/eigentijdse-villa-met-schuintoelopende-dakpunten/