Villabouw Mattone B.V.

Partner

Villa Siena met veranda

Een ruime, groene kavel met een oppervlakte van 5000 m2 was een zeer geschikte locatie voor de bouw van de Villa Siena in notarisuitvoering.

Deze fraaie villa is bij uitstek geschikt voor een notarisuitvoering. De woning bezit namelijk vele kenmerken van een woning met een notarisuitvoering. De entreehal is centraal aan de voorzijde gesitueerd. Deze symmetrische opbouw, met links en rechts van de entree een gelijk aantal ramen, geeft de woning een ongekende grandeur. Deze zet zich ook in de plattegrond door met een zeer royale woonkamer, met aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin en een grote keuken, annex eetkamer met daarachter een bijkeuken. De ramen met de roeden verdeling, de fraaie houten deuromlijsting en de gestuukte plint bepalen het aanzicht van de villa als variant van de Villa Siena.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime overdekte veranda. De villa heeft niet alleen een veranda, maar daarbij een terras en een overdekt zwembad.


Geïnteresseerd geraakt in de villa van Mattone? Neem dan eens een kijkje op onze website: www.mattone.nl of vraag onze brochure aan.

MEER VAN DIT BEDRIJF

Villa met gebogen glasgevels

Op dit moment is deze villa in de afbouwfase. Dit bijzondere ontwerp is door het...

Villa in Engelse stijl

Dit romantische huis, in Engelse stijl, is met veel zorg ontworpen en gerealisee...

Villa Siena met veranda

Een ruime, groene kavel met een oppervlakte van 5000 m2 was een zeer geschikte l...