Partner

Villabouw Mattone B.V.

Wij zijn anders, doen anders. We onderscheiden ons van andere bouwers door ons gedrag. Wij zijn misschien wel een beetje een vreemde eend in de bijt en gedragen ons graag als de gentleman onder de bouwers. Wij hechten ook sterk aan traditionele waarden, zoals veiligheid, loyaliteit en verbondenheid. Die waarden dragen we uit, zowel richting onze bouwpartners als onze opdrachtgevers. Wij zijn open, betrokken en betrouwbaar. Die houding verwachten we ook van onze bouwpartners.

MEER TONEN

Villa Siena met veranda

Een ruime, groene kavel met een oppervlakte van 5000 m2 was een zeer geschikte locatie voor de bouw van de Villa Siena in notarisuitvoering.

Deze fraaie villa is bij uitstek geschikt voor een notarisuitvoering. De woning bezit namelijk vele kenmerken van een woning met een notarisuitvoering. De entreehal is centraal aan de voorzijde gesitueerd. Deze symmetrische opbouw, met links en rechts van de entree een gelijk aantal ramen, geeft de woning een ongekende grandeur. Deze zet zich ook in de plattegrond door met een zeer royale woonkamer, met aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin en een grote keuken, annex eetkamer met daarachter een bijkeuken. De ramen met de roeden verdeling, de fraaie houten deuromlijsting en de gestuukte plint bepalen het aanzicht van de villa als variant van de Villa Siena.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime overdekte veranda. De villa heeft niet alleen een veranda, maar daarbij een terras en een overdekt zwembad.


Geïnteresseerd geraakt in de villa van Mattone? Neem dan eens een kijkje op onze website: www.mattone.nl of vraag onze brochure aan.

meer van deze professional

Villa Milano

Voor Villabouw Mattone heeft MoederscheimMoonen de vill...

Moderne strakke villa

Het strakke stucwerk, gebruik van natuursteen, glas en ...

Prachtige landelijke villa

Toon alle 21 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.