Partner

Villabouw Mattone B.V.

Wij zijn anders, doen anders. We onderscheiden ons van andere bouwers door ons gedrag. Wij zijn misschien wel een beetje een vreemde eend in de bijt en gedragen ons graag als de gentleman onder de bouwers. Wij hechten ook sterk aan traditionele waarden, zoals veiligheid, loyaliteit en verbondenheid. Die waarden dragen we uit, zowel richting onze bouwpartners als onze opdrachtgevers. Wij zijn open, betrokken en betrouwbaar. Die houding verwachten we ook van onze bouwpartners.

MEER TONEN

Deze fraaie "Villa Siena' van Mattone is bij uitstek geschikt voor een notaris uitvoering. In de notaris uitvoering is de entree centraal aan de voorzijde gesitueerd. Deze symmetrische opbouw, met links en rechts van de entree een gelijk aantal ramen, geeft de woning een ongekende grandeur. Deze zet zich ook in de plattegrond door met een zeer royale woonkamer, met aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin. En een grote keuken, annex eetkamer met daarachter een bijkeuken.

Omschrijving

De symmetrische opbouw van de Villa Siena in de notaris uitvoering wordt op de verdieping doorgezet met twee of drie dakkapellen,
die zorgen ervoor dat de twee slaapkamers extra licht en ruim zijn. Verder is op de verdieping de badkamer gelegen. De Villa Siena kan, net zoals de andere villa’s, gebouwd worden voor levensloopbestendig wonen. Op de begane grond bevindt zich dan een slaapkamer in combinatie met de badkamer. Deze zijn aan de rustige achterzijde van de woning gesitueerd, waar zich tevens een bijkeuken bevindt. Door de flinke beukbreedte van minaal 8.00 meter en de situering van de entree aan de zijkant van de villa, heeft de aan de voorzijde gelegenwoonkamer met open keuken royale afmetingen. Op de verdieping bevinden zich twee (slaap)kamers.

Technische gegevens basisontwerp

- Inhoud: 520 m3
- Bruto vloeroppervlak: 215 m2
- Dakhelling: 45 graden met borstwering
- Aantal kamers: woonkamer/keuken, bijkeuken/hobbyruimte, 2 slaapkamers

Villabouw Mattone B.V.

Benieuwd naar de varianten van Villa Siena die Mattone gebouwd heeft? Kijk op www.mattone.nl voor al onze projecten.

meer van deze professional

Klassiek herenhuis

Balans is het toverwoord voor deze prachtige woning in ...

Villa Bologna

De villa Bologna is een klassieke villa, die over drie ...

Villa Lucca

De Villa Lucca biedt door zijn praktische indeling volo...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.