Villabouw Mattone B.V.

Partner

Villa Siena

Deze fraaie "Villa Siena' van Mattone is bij uitstek geschikt voor een notaris uitvoering. In de notaris uitvoering is de entree centraal aan de voorzijde gesitueerd. Deze symmetrische opbouw, met links en rechts van de entree een gelijk aantal ramen, geeft de woning een ongekende grandeur. Deze zet zich ook in de plattegrond door met een zeer royale woonkamer, met aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin. En een grote keuken, annex eetkamer met daarachter een bijkeuken.

Omschrijving

De symmetrische opbouw van de Villa Siena in de notaris uitvoering wordt op de verdieping doorgezet met twee of drie dakkapellen,
die zorgen ervoor dat de twee slaapkamers extra licht en ruim zijn. Verder is op de verdieping de badkamer gelegen. De Villa Siena kan, net zoals de andere villa’s, gebouwd worden voor levensloopbestendig wonen. Op de begane grond bevindt zich dan een slaapkamer in combinatie met de badkamer. Deze zijn aan de rustige achterzijde van de woning gesitueerd, waar zich tevens een bijkeuken bevindt. Door de flinke beukbreedte van minaal 8.00 meter en de situering van de entree aan de zijkant van de villa, heeft de aan de voorzijde gelegenwoonkamer met open keuken royale afmetingen. Op de verdieping bevinden zich twee (slaap)kamers.

Technische gegevens basisontwerp

- Inhoud: 520 m3
- Bruto vloeroppervlak: 215 m2
- Dakhelling: 45 graden met borstwering
- Aantal kamers: woonkamer/keuken, bijkeuken/hobbyruimte, 2 slaapkamers

Villabouw Mattone B.V.

Benieuwd naar de varianten van Villa Siena die Mattone gebouwd heeft? Kijk op www.mattone.nl voor al onze projecten.

MEER VAN DIT BEDRIJF

Vrijstaande villa

Prachtig in haar eenvoud en verrassend aan alle kanten valt deze villa op in de ...

Villa Milano

Voor Villabouw Mattone heeft MoederscheimMoonen de villa Milano ontwikkeld; een ...

Villa in Engelse stijl

Dit romantische huis, in Engelse stijl, is met veel zorg ontworpen en gerealisee...