Partner

Villabouw Mattone B.V.

Wij zijn anders, doen anders. We onderscheiden ons van andere bouwers door ons gedrag. Wij zijn misschien wel een beetje een vreemde eend in de bijt en gedragen ons graag als de gentleman onder de bouwers. Wij hechten ook sterk aan traditionele waarden, zoals veiligheid, loyaliteit en verbondenheid. Die waarden dragen we uit, zowel richting onze bouwpartners als onze opdrachtgevers. Wij zijn open, betrokken en betrouwbaar. Die houding verwachten we ook van onze bouwpartners.

MEER TONEN

Villa Ravenna

Deze robuuste en statige villa refereert wat architectuur betreft vooral aan de tegenwoordig zo geliefde bouwstijl uit dejaren twintig en dertig van de vorige eeuw. Een stijl die gekenmerkt wordt door forse kappen met flinke houten goten, fraai verzorgd metselwerk met mooie details zoals hanenkammen en ramen met roedenverdeling.

Omschrijving

Villa Ravenna heeft in de standaard uitvoering een beukbreedte van 7,50 meter en een aangebouwde garage, c.q. berging. De grote entreehal met garderobe ligt centraal. Aan de voorzijde bevindt zich een royale woonkmaer, aan de achterzijde een ruime open keuken met openslaande deuren naar uw achtertuin. Op de verdieping bevinden zich drie ruime (slaap)kamers en de badkamer. 

Meer mogelijkheden
U kunt ook kiezen voor een royalere uitvoering van de Villa Ravenna. Kiest u voor een uitvoering met bijvoorbeeld een beukbreedte van maar liefst 8,50 meter, een borstwering en een 55 graden dakhelling dan wordt niet alleen uw leefruimte flink groter, maar worden ook uw mogelijkheden uitgebreider. Zo kunt u ervoor kiezen de entreehal te verkleinen en de royale woonkamer aan de tuinzijde te situeren, waardoor u heerlijk tuingericht woont. Op de verdieping kan er door de grotere beukbreedte een extra (slaap)kamer gecreëerd worden. 

 

Technische gegevens basisontwerp

- Inhoud: 655 m3
- Bruto oppervlakte: 260 m2
- Dakhelling: 50 graden
- Aantal kamers: woonkamer/keuken/garage/hobbyruimte/2 slaapkamers

Villabouw Mattone B.V.

Benieuwd naar de varianten van Villa Ravenna die Mattone gebouwd heeft? Kijk op www.mattone.nl voor al onze projecten.

meer van deze professional

Prachtige landelijke villa

Jaren 30 woning

Een robuust huis met stoere details. Dat is de nieuwe w...

Sfeervol landhuis

Een prachtig landhuis met natuurlijke en oude materiale...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.