string(1) "p"

Villa Nachtpauwoog te Bosch en Duin

Een statig herenhuis gebaseerd op villatype Nachtpauwoog van Architectuurwonen. Opvallend is de combinatie tussen de gevelsteen en de witte entree.

Omschrijving villa Nachtpauwoog te Bosch en Duin

Een villa met als stijl 'herenhuis'. Dit resulteert in een royaal bouwvolume op zowel de begane grond als op de 1e verdieping en 2e verdieping. De stijl van de woning komt terug in de aangebouwde garage en ook de schoorstenen zijn uitgevoerd in hetzelfde metselwerk! Met mooi weer is er genoeg ruimte om te genieten in de royale tuin met veranda en zwembad. 

Bekijk deze villa op onze website: Villa Nachtpauwoog te Bosch en Duin

Villa Nachtpauw oog is er ook als type met Rieten dak!

Over Architectuurwonen

Architectuurwonen biedt verschillende villatypes: allemaal ontworpen onder architectuur en traditioneel gebouwd. Bij Architectuurwonen heeft u de mogelijkheid al deze villatypes aan te passen naar uw eigen wensen en dromen, in samenwerking met onze architect. Dit betekent dat elke woning van Architectuurwonen uiteindelijk een unieke woning is! Betaalbaar bouwen onder architectuur!

 

Al onze villatypes hebben een catalogus bouwprijs vanaf een bepaald bedrag. Heeft u vragen over één van onze villatypes of de werkwijze van Architectuurwonen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag de gratis inspiratiebrochure met prijslijst aan voor meer inspiratie!

Meer informatie

Bekijk onze website voor meer informatie: www.architectuurwonen.nl

Volg Architectuurwonen ook op InstagramPinterest, LinkedIn of Facebook voor meer inspiratie en updates!

 

Profielfoto van Architectuurwonen
Architectuurwonen
Octaanstraat 5, 7463 PM RIJSSEN
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten