Villa met parkeerkelder - villa - bouwen - Wonen.nl
Partner

Villabouw Mattone B.V.

Wij zijn anders, doen anders. We onderscheiden ons van andere bouwers door ons gedrag. Wij zijn misschien wel een beetje een vreemde eend in de bijt en gedragen ons graag als de gentleman onder de bouwers. Wij hechten ook sterk aan traditionele waarden, zoals veiligheid, loyaliteit en verbondenheid. Die waarden dragen we uit, zowel richting onze bouwpartners als onze opdrachtgevers. Wij zijn open, betrokken en betrouwbaar. Die houding verwachten we ook van onze bouwpartners.

MEER TONEN

Villa met parkeerkelder

Traditioneel jaren 30 woning met een parkeerkelder.

De echte traditionele jaren 30 villa is een vrij ontwerp van een opdrachtgever. De 'tijd' van de woning ziet u terug in het metselwerk, namelijk het vlaamsverband, maar ook de sierboog is een kenmerk van een jaren 30 woning.

De villa heeft unieke dakgoten die verder afsteken dan 'normale' dakgoten. Boven de dakgoten schitteren de 'verbeterde oud-hollandse' dakpannen en onder de dakgoten bevinden zich de bescheiden, maar zeker niet onopvallende erkers.

Naast de woning bevindt zich de parkeerkelder die in het werk gestort is. Een detail dat de woning compleet maakt.

 

Bent u geïnteresseerd geraakt in een soort gelijke woning of heeft u zelf bouwplannen, maar met een totaal ander ontwerp? Kijk dan op de Villabouw Mattone website voor meer ontwerpen en informatie.

meer van deze professional

Villa met gebogen glasgevels

Op dit moment is deze villa in de afbouwfase. Dit bijzo...

Vrijstaande villa

Prachtig in haar eenvoud en verrassend aan alle kanten ...

Klassiek herenhuis

Balans is het toverwoord voor deze prachtige woning in ...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.