Partner

Villabouw Mattone B.V.

Wij zijn anders, doen anders. We onderscheiden ons van andere bouwers door ons gedrag. Wij zijn misschien wel een beetje een vreemde eend in de bijt en gedragen ons graag als de gentleman onder de bouwers. Wij hechten ook sterk aan traditionele waarden, zoals veiligheid, loyaliteit en verbondenheid. Die waarden dragen we uit, zowel richting onze bouwpartners als onze opdrachtgevers. Wij zijn open, betrokken en betrouwbaar. Die houding verwachten we ook van onze bouwpartners.

MEER TONEN

Villa in Amerikaanse stijl

Hier staat het licht gestucte landhuis, met veranda in een ‘groene’ omgeving.

De klassieke woningvorm met zadeldak werd, op uitdrukkelijk verzoek van de opdrachtgevers, verrijkt met een Amerikaans aandoende veranda aan de voorzijde. Deze kwalitatief, opvallend goed afgewerkte en traditioneel gemetselde woning is voorzien van ruime hardhouten raampartijen met echte roeden en hardstenen raamdorpels. Naast de veranda is de meest opvallende eigenschap natuurlijk het rietendak met de gemetselde schoorsteen voor de openhaard aan de achterzijde van de woning.
Onzichtbaar is de bescheiden prefab kelder die voor extra ruimte zorgt. De woning heeft ook een zolder die als speelkamer dient met uitzicht door het ronde raam aan de voorzijde van de woning.

Dit is overigens een variant op de villa Lucca die veel wordt gebouwd door Villabouw Mattone.

Bent u geïnteresseerd geraakt in een soort gelijke woning of heeft u zelf bouwplannen, maar met een totaal ander ontwerp? Kijk dan op de Villabouw Mattone website voor meer ontwerpen en informatie.

meer van deze professional

Prachtige landelijke villa

Mansardedak in pannen en riet

Twee villa's met een mansardedak. Eén met pannen beleg...

Moderne witte villa

Aan de voorkant alle privacy, aan de achterkant een ind...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.