Partner

Villabouw Mattone B.V.

De hoeksteen van bouwen is vertrouwen. Bijvoorbeeld er op kunnen vertrouwen dat je het gewenste eindresultaat krijgt. Dat afspraken worden nagekomen. Dat de opleveringsdatum wordt gehaald. Dat wat in orde moet worden gemaakt, ook daadwerkelijk gebeurd. Bouwen is per slot een complex proces, waarin opdrachtgever en uitvoerder op elkaar moeten kunnen rekenen. Waarin openheid van zaken regel is en afspraak is afspraak de normaalste zaak van de wereld. Voor Mattone spreekt het voor zich en vormt vertrouwen het uitgangspunt van het gehele bouwproces. Niet voor niets is de naam afgeleid van het Italiaanse woord voor hoeksteen. Want of het nu gaat om ontwikkeling, nieuwbouw, verbouw, onderhoud, beheer, restauratie of renovatie: op Mattone kun je bouwen.

Villa in Amerikaanse stijl

Hier staat het licht gestucte landhuis, met veranda in een ‘groene’ omgeving.

De klassieke woningvorm met zadeldak werd, op uitdrukkelijk verzoek van de opdrachtgevers, verrijkt met een Amerikaans aandoende veranda aan de voorzijde. Deze kwalitatief, opvallend goed afgewerkte en traditioneel gemetselde woning is voorzien van ruime hardhouten raampartijen met echte roeden en hardstenen raamdorpels. Naast de veranda is de meest opvallende eigenschap natuurlijk het rietendak met de gemetselde schoorsteen voor de openhaard aan de achterzijde van de woning.
Onzichtbaar is de bescheiden prefab kelder die voor extra ruimte zorgt. De woning heeft ook een zolder die als speelkamer dient met uitzicht door het ronde raam aan de voorzijde van de woning.

Dit is overigens een variant op de villa Lucca die veel wordt gebouwd door Villabouw Mattone.

Bent u geïnteresseerd geraakt in een soort gelijke woning of heeft u zelf bouwplannen, maar met een totaal ander ontwerp? Kijk dan op de Villabouw Mattone website voor meer ontwerpen en informatie.

MEER VAN DIT BEDRIJF

Villa Bologna

De villa Bologna is een klassieke villa, die over drie verdiepingen al...

Jaren 30 woning

Een robuust huis met stoere details. Dat is de nieuwe woning die in Ro...

Vrijstaande villa

Prachtig in haar eenvoud en verrassend aan alle kanten valt deze villa...