Partner

Villabouw Mattone B.V.

Wij zijn anders, doen anders. We onderscheiden ons van andere bouwers door ons gedrag. Wij zijn misschien wel een beetje een vreemde eend in de bijt en gedragen ons graag als de gentleman onder de bouwers. Wij hechten ook sterk aan traditionele waarden, zoals veiligheid, loyaliteit en verbondenheid. Die waarden dragen we uit, zowel richting onze bouwpartners als onze opdrachtgevers. Wij zijn open, betrokken en betrouwbaar. Die houding verwachten we ook van onze bouwpartners.

MEER TONEN

De Villa Lucca biedt door zijn praktische indeling volop woonplezier. Dankzij de aan de zijkant gepositioneerde entree, profiteert u aan de voorzijde optimaal van de flinke beukbreedte van 7,50 meter. Terwijl u aan de achterzijde beschikt over een ruime open keuken met openslaande deuren naar uw achtertuin. In de ruime entreehal met garderobe bevindt zich de trap naar de bovenverdieping, waar u twee slaapkamers en een badkamer aantreft.   

Omschrijving

Afhankelijk van de door u gekozen grootte biedt de Villa Lucca volop gebruiksmogelijkheden. Kiest u bijvoorbeeld voor een beukbreedte van 8,40 meter en een diepte van 13 meter, dan biedt de Villa Lucca niet alleen meer ruimte, maar ook meer indelingsmogelijkheden. Zoals een studeerkamer op de begane grond en op de verdieping voor een extra slaapkamer / hobbyruimte. De Villa Lucca leent zich uitstekend voor verschillende uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een patriciëruitvoering. Hierbij is de plattegrond een kwartslag gedraaid en bevindt de entree zich centraal aan de voorzijde. Waardoor het klassieke aspect van de villa wordt benadrukt. Door de contructieve borstwering en plaatsing van een drietal dakkapellen kunt u dit aspect verder onderstrepen, tevens beschikt u over meer lucht en ruimte op de verdieping. Ook leent de Villa Lucca zich uitstekend voor een uitvoering in cottagestijl met een rieten dak en een ruime veranda, waar u volop van het buitenleven kunt genieten. 

Technische gegeven basisontwerp

-Inhoud: 495m3
-Bruto vloeroppervlak: 202m2
-Dakhelling: 50 graden
-Aantal kamers: woonkamer/keuken/2 slaapkamers

Villabouw Mattone B.V.

Benieuwd naar de varianten van Villa Lucca die Mattone gebouwd heeft? Kijk op www.mattone.nl voor al onze projecten.

meer van deze professional

Moderne witte villa

Aan de voorkant alle privacy, aan de achterkant een ind...

Vrijstaande villa

Prachtig in haar eenvoud en verrassend aan alle kanten ...

Mansardedak in pannen en riet

Twee villa's met een mansardedak. Eén met pannen beleg...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.