summum van woongenot

Romaans kasteel of het summum van woongenot? Een huis dat het bekijken meer dan waard is. De ontwerper van dit huis en heeft een waar kunststukje neergezet.

Romaans kasteel

Romaans kasteel of het summum van woongenot? Een huis dat het bekijken meer dan waard is. Abraham Berkenpas ontwierp dit huis en heeft een waar kunststukje neergezet.

Meer dan 700 vierkante meter aan woonoppervlak,
2 badkamers, een kelder met whirlpool, sauna en een apart wijngedeelte, 6 slaapkamers, een speelkamer, 2 werkkamers, een ruime living en zelfs een heuse lobby zorgen dat het aan niks ontbreekt in dit kunststukje van Berkenpas.

Als bouwmethode is traditionele bouw gebruikt. Zodat het moderne huis met veel glas tegen een stootje kan. Speciaal is hoe verschillende bouwkunsten zijn verwerkt in dit verder ultra moderne huis. Bijvoorbeeld de 2 Romaanse pilaren aan de voorkant of de prachtige haast mexicaanse patio ingesloten door de ruime vleugels van het huis.

Opdrachtgevers voor de bouw en ontwerp van dit ‘leefkasteel’ hebben voor Abraham Berkenpas als ontwerper gekozen omdat deze, als men hem ruimte van werken geeft, met originele ontwerpen komt waar elke wens in verwerkt is. Ook levert Berkenpas een stukje nazorg. Kijk voor meer informatie over huis, bewoners en Abraham Berkenpas in de interviews sectie of klik hier.