Rietgedekte villa te Hooglanderveen

Deze schitterende villa staat in Hooglanderveen, de villa heeft een karakteristieke uitstraling met typisch landelijke en moderne elementen

Aanzicht:

De woning heeft een karakteristieke uitstraling met typisch landelijke en moderne elementen. Er ontstaat een open karakter door de moderne entree met hoge glazen pui tot en met de verdieping. De strakke omlijsting steekt fraai af tegen de rietgedekte kap. De gevels zijn wit gestuct, wat een mooi contrast geeft ten opzichte van de donkere kozijnen. Riet en strak wit gevelwerk is een favoriete combinatie die tegenwoordig steeds vaker wordt toegepast. Heeft u de prachtige, onder architectuur aangelegde, tuin al gezien? Vanuit de veranda heeft u hier een geweldig uitzicht over.

Indeling

Vanuit de entree kijkt u tot de nok, wat een prachtig ruimtelijk beeld geeft! Verder bestaat de begane grond uit een zeer ruime woonkeuken, waarbij u vanaf het kookeiland zicht heeft op de prachtige achtertuin, maar ook op de eettafel én woonkamer. Het zijgedeelte van de villa bestaat uit de hoofdslaapkamer incl. inloopkast en badkamer.

Op de 1e verdieping bevinden zich maar liefst drie ruime slaapkamers én twee badkamers met toilet.

Deze fraaie villa is ook nog eens volledig onderkelderd , hierbij is gedacht aan 3 ruime kamers maar ook een badkamer en separate toilet. Al met al biedt deze unieke villa zeeën van ruimte en optimaal leefgenot.

Social Media

Kijk ook eens op onze website of op onze facebookpagina

Bedrijfsinformatie:

Over ons:
Bouwbedrijf Lichtenberg is een realistische bouwer uit het oosten des lands die al sinds 1935 de fraaiste villa’s weet te realiseren. De kracht achter ons bedrijf is de begeleiding van A tot Z: u zult vanaf het eerste gesprek bij ons op kantoor tot de overdracht van de sleutel worden begeleid. Dit houdt in dat wij voor u alle vergunningen regelen, zorgen voor de communicatie met welstand en onderhouden het contact met onderaannemers. Dit zorgt ervoor dat het bouwproces voor u zorgeloos kan verlopen en in alle rust kunt gaan genieten van het eindresultaat