array(1) { ["path"]=> string(52) "www.hopmanhuis.nl/woningen/modern/woning-arr-008/43/" }
Partner

Hopman Huis

Hopmanhuis ontwerpt al meer dan 10 jaar droomhuizen op maat. In een overzichtelijk ontwerp- en bouwtraject, creëren wij een unieke woning voor u, met vooraf duidelijkheid omtrent de financien. Een huis waarin al uw woonwensen worden verwerkt, met veel aandacht voor kwaliteit, plattegrond en detaillering. En dat is duidelijk terug te zien in het eindresultaat!  

Moderne dijkwoning

Lange woning aan de dijk

frisse en compacte moderne villa op vrijstaande kavel

Deze woning is een voorbeeld van een maatwerk ontwerp voor een moderne vrijstaande woning. De woning is aangepast aan de vorm van de dijk, waardoor er een hoogteverschil is ontstaan tussen de slaap- en de woonruimtes. Het ontwerp is strak vormgegeven en met directe verbinding naar de ruime tuin.
De voorzijde van de woning is meer gesloten om privacy te bieden aan de bewoners. De achterzijde van de woning heeft daarentegen een open karaker en hier zijn de woonkamer en de leefkeuken gesitueerd. Door het hoogteverschil in de vloer, hebben de woonruimtes een hogere verdiepingshoogte gekregen, waardoor een ruimtelijk opzet gerealiseerd is.

Meer lezen over
'Moderne dijkwoning'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.