Energiezuinige villa

De Kubusvilla is ingegeven door de behoefte aan een moderne woning met uitstraling, energiezuinig en voorzien van de modernste technieken. Het concept is tot stand gekomen in een samenspel tussen fabrikanten en ingenieurs, waarbij out of the box is gedacht.

Zo is men voor de gevelafwerking niet gebonden aan de traditionele steen, hout of stucwerk, maar kan gekozen worden uit een vrijwel eindeloos scala aan mogelijkheden zoals natuursteen, graniet gevelplaten of marmer. Op die manier krijgt iedere Kubusvilla, door de eigen inbreng van de koper, een unieke uitstraling.

Energiezuinig

De Kubusvilla heeft ook geen traditionele vorm van verwarming. Dus geen cv-ketel, geen radiatoren en zelfs geen gasaansluiting. Dat is niet nodig, want de energie wordt gegenereerd met een zonnepaneel en de verwarming met een warmtepomp, die 's zomers ook zorgt voor koeling. De leidingen zijn geïntegreerd in de klimaatvloeren waardoor de betonkern (niet de cementdekvloer, zoals bij traditionele vloerverwarming) wordt geactiveerd. Dat levert een uitzonderlijk hoge isolatie van vloeren, wanden en dak op (Rc = 6,0 K/Wm²) en een geweldige besparing op energiekosten.

De binnenwanden van de Kubusvilla zijn niet dragend, waardoor vele indelingsvarianten mogelijk zijn. Daardoor kan de woning worden uitgevoerd voor het moderne, jonge gezin, voor senioren, voor het grote gezin of als woning met praktijkruimte. In de toekomst kan deze indeling vrij eenvoudig worden aangepast aan de wensen van een opvolgend koper, zodat de Kubusvilla dankzij deze flexibiliteit in alle gevallen zeer goed verkoopbaar is.

De Kubusvilla is de woning van de toekomst. Binnen 10 weken is uw droom werkelijkheid!