Partner

Villabouw Mattone B.V.

Welkom bij Mattone, een gepassioneerd bouwer die zich graag voor 100% inzet om uw woon- en werkdromen waar te maken. Want of u nu als particulier uw droomhuis wilt realiseren, of als ondernemer bedrijfsruimte voor uw ambities nodig heeft: Mattone maakt het graag waar mèt u. We proberen u graag op ideeën te brengen om een woning naar uw eigen wens op uw eigen kavel te realiseren. Geen confectie, maar een maatpak. Een woning die in alle opzichten beantwoordt aan uw persoonlijke woonwensen en leefomstandigheden, uw hobby’s en toekomstverwachtingen. Laat u inspireren!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht mattone.nl

'Casa Kwantes' - AD

Deze villa heeft Mattone met veel plezier mogen realiseren. De 'Casa Kwantes' heeft ook een mooi artikel het Algemeen Dagblad opgeleverd.

'Casa Kwantes' in het AD

'Casa Kwantes' geldt als de meest mysterieuze villa van Schiedam. Aan de voorkant oogt hij als een gesloten bunker, maar aan de achterkant opent zich een spectaculair ontwerp met gekruld glas. Een 200 jaar oude olijfboom staat centraal in Casa Kwantes, en vormt het natuurlijke middelpunt van de Schiedamse villa. Met het gebouw heeft Schiedam er een architectonisch hoogstandje bij. Al is daar vanaf de straat op het eerste oog weinig van te zien. Het spektakel openbaart zich aan de andere kant, met grote gebogen glazen puien. Als een oester die zich opent

Meer lezen over
''Casa Kwantes' - AD'?

meer van deze professional

Villa te Boskoop

Deze mooie villa Bologna staat gevestigd in Boskoop.

Villa Ravenna aan de Nieuwkoopse Plassen

Deze gerealiseerde villa komt geheel tot zijn recht op ...

CPO appartementen te Schiedam

Deze CPO appartementen te Schiedam zijn in 2017 naar te...

Toon alle 11 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.