string(1) "p"

VarexHuis in ontwikkeling

Het VarexHuis concept is eenvoudig uit te breiden met trends.

Zo hebben ze onlangs diverse woningen gebouwd waarvan de dakpunten schuin toelopen in combinatie met een risaliet. Het resultaat: een super stijlvolle woning!

Schuin naar voren stekende kap

Naast het bouwen van droomwoningen voor opdrachtgevers, gaan de ontwikkelingen binnen VarexHuis gewoon door. Onlangs hebben ze een moderne kap toegevoegd. De kap loopt bovenaan verder door dan aan de onderzijde. Hierdoor ontstaat een stijlvolle en frisse uitstraling. Dat dit ontwerp in de smaak valt mag duidelijk zijn. Er zijn al diverse woningen met deze schuin naar voren stekende kap gebouwd.

Risaliet

Een risaliet is het vooruitspringende gedeelte van een gevel dat meestal in het midden van de woning geplaatst wordt. Het risaliet wordt veelal gebruikt als entree, maar kan ook in de woonkamer en keuken geplaatst worden met tuindeuren en zorgt voor veel lichtinval in een woning. Voor de afwerking van het risaliet gebruiken we verschillende materialen, bijvoorbeeld hout, kunststof, staal of zink. Elke afwerking geeft zijn eigen karakter aan de woning weer.

Meer voorbeelden:
Landelijke moderne woning van VarexHuis
Villa met schuintoelopende dakpunten door VarexHuis
Modern landelijke woning met glasrisaliet door VarexHuis

Of kijk op  varexhuis.nl