Nemef ENTR

10 redenen waarom de Nemef ENTR fantastisch is!

1. Geen sleutel meer nodig. Je opent de deur met je smartphone (via de app i.c.m. bluetooth) of de meegeleverde afstandbediening (bereik ongeveer 25 meter). Optioneel met keypad of fingerprint reader!

2. Flexibele toegang. Jij bepaalt wie er naar binnen mag en op welk moment met de 20 verschillende id's die je aan de app, de keypad of de fingerprint reader kan toekennen. Ideaal voor zorgverleners, kinderen of bijvoorbeeld jouw Airbnb gasten.

3. Altijd de deur op slot. Bij het sluiten van je deur draait de ENTR altijd de deur in het slot, dus nooit meer twijfel of je hebt afgesloten.

4. Vandalisme proof. De ENTR bevindt zich aan de binnenkant van de deur. Aan de buitenkant van de deur is niets te zien van dit ingenieuze systeem. Het zichtbare cilinderslot kan je, indien gewenst, gewoon met een sleutel blijven openen.

5. Super veilig. Het veiligheidsniveau dat gebruikt wordt voor de digitale verbindingen is vergelijkbaar met dat van internetbankieren. De meegeleverde cilinder in de deur draag het SKG*** keurmerk (hoogste inbraakwerendheid).

6. Bij nood altijd snel te openen. Zonder sleutel altijd van binnenuit makkelijk te openen.

7. Geschikt voor bijna alle cilinderbediende sloten. Bediend zowel enkelpunt- als meerpuntssloten (merkonafhankelijk, cilinder onder de kruk).

8. Oplaadbaar. Met de meegeleverde lader of met de Hanging Charger (optioneel) laad je de ENTR gemakkelijk op. (gem. na 4 maanden normaal gebruik).

9. Verkrijgbaar in 3 cilindermaten. Buitenmaat keuze: 30, 35 en 40 mm i.c.m. binnen 35 mm.

10. In enkele minuten geïnstalleerd. Met de duidelijke Nederlandse handleiding monteer je in een handomdraai het mechanisme op je bestaande deurbeslag.

De Nemef ENTR wordt geleverd met: 1 afstandsbediening, bekabelde 12V lader, magneet (zelfklevend), 2 sleutels, M5 bevestigingsschoef en 1 security card.

Bestel dit product makkelijk online op deurbeslag.nl

Deurbeslag.nl is een voorraadhoudende webshop met een showroom in Garderen.

Onze webshops: