string(1) "p"

Landelijk moderne woning

De moderne uitstraling van deze woning past zeer goed in een landelijke omgeving. De woning is voorzien van een modern risaliet in de voorgevel.

De moderne uitstraling van deze woning past zeer goed in een landelijke omgeving. De woning is voorzien van een modern risaliet in de voorgevel. Dit zorgt voor een ruime en statige entree. De kap is uitgevoerd met schuin toelopende dakpunten. De wit gekeimde gevels in combinatie met donkere dakpannen, donkere kozijnen en houten afwerkingen geven het geheel een moderne uitstraling.

Het risaliet in de royale hal zorgt voor veel lichtinval in combinatie met een grote vide. De begane grond is voorzien van een tuingerichte woonkeuken met openslaande tuindeuren, een kookeiland met kastenwand en annex werkkamer, woonkamer en een geïsoleerde bijkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan één met inloopkast, een royale badkamer en een separaat toilet. De tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap en biedt ruimte aan extra kamers.

Prijsindicatie ontvangen?

Wilt u een prijsindicatie of meer informatie over dit schetsontwerp ontvangen? Onze adviseurs vertellen u er graag over.

https://varexhuis.nl/schetsontwerpen/prijsindicatie-aanvraag/