Partner

Brummelhuis Bouwcoördinatie

Brummelhuis is de specialist in Nederland als het gaat om het ontwerpen en laten bouwen van particuliere woningen, zowel vrijstaand als twee-onder-een-kapwoningen. De bouwwijze is traditioneel, dat geeft u als opdrachtgever optimale vrijheid voor het realiseren van uw ideale woning. Samen met u maakt Brummelhuis de vertaalslag van persoonlijke wensen en ideeën naar een praktische en betaalbare woning.Uw eigen droomhuis verwezenlijken, dat doet u samen met Brummelhuis!

MEER TONEN

Brummelhuis Herenhuis
U zoekt een huis met stijl, tijdloos en statig vormgegeven en rijk gedetailleerd. U houdt van ruimte, licht en symmetrie. Brummelhuis bouwt herenhuizen die u zoekt. Kenmerkend voor herenhuizen zijn bakstenengevels eventueel met een deel stucwerk, omtimmerde goten met forse overstekken (klossen), grote ramen al of niet gecombineerd met roedeverdeling, luiken en pannen gedekte daken. De kap in de vorm van een zadel- of schilddak.

 

Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap

Brummelhuis begeleidt u door het hele traject van ontwerp tot realisatie. Zij vertalen uw wensen in een praktische en betaalbare woning in de door u gewenste stijl en met uw eigen indeling. Uw woning wordt traditioneel gebouwd. Dit verleent u alle flexibiliteit en vrijheid. De afwerking is compleet, degelijk en duurzaam. Alle benodigde vergunningen worden voor u geregeld. Dat Brummelhuis ook uw dromen kan verwezenlijken blijkt uit dit voorbeeld. 

Plattegronden

BROCHURE-plattegronden_V79_Pagina_1.jpgBROCHURE-plattegronden_V79_Pagina_2.jpg

Meer lezen over
'Herenhuis'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.