Partner

Livingstone

Een eigen huis bouwen is een unieke en spannende belevenis. Het betekent voor vele dikwijls een nieuwe stap, net als studeren, op kamers gaan, je eerste baan of trouwen. Dit zijn allemaal bijzondere momenten die aandacht verdienen en in één keer goed moeten gaan.

Waarom Livingstone?
Het bouwen van uw eigen huis moet een feest zijn. Daarom wil Livingstone de beste bouwervaring meegeven, als team. Zij hebben ruim 30 jaar ervaring, werken met hoogwaardige leveranciers en beschikken over een uitstekend partnernetwerk. Compromisloze kwaliteit en een soepel bouwproces tegen een betaalbare prijs. De prijs is transparant, geen verassingen achteraf. Dit zijn slechts enkele van de 7 zekerheden waar je bij Livingstone op kunt rekenen. Daarmee garandeert Livingstone dat je villa op professionele wijze wordt gerealiseerd. Livingstone ontzorgt van A tot Z.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht livingstone.org

Een royale villa die werkelijk alles heeft wat een jaren '30 villa zo geliefd maakt.

Jaren '30 in stijl!

Villa Baern

Een royale villa die werkelijk alles heeft wat een jaren ‘30 villa zo geliefd maakt. De karakteristieke erker aan de voorgevel zorgt voor veel lichtinval in uw woonkamer.

Het dak bevat de kenmerkende fijn geprofileerde, brede overstekken. De trap op lopen wordt een belevenis door de stijlvolle trappentoren die een zeer ruimtelijk effect geeft.

De villa beschikt over een aangebouwde garage in dezelfde bouwstijl.
Dit is een schitterende villa met veel details die de jaren ’30 doen herleven.

Oppervlakte 185 m2
Kamers 9
Inhoud 1.111 m3
Goothoogte 4,25 m
Nokhoogte 10,42 m

Meer lezen over
'Villa Baern'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.