array(2) { ["path"]=> string(48) "www.lussowonen.nl/unieke-projecten/ontwerpideeen" ["query"]=> string(18) "view=category&id=1" }
Partner

Nijhuis Enschede

Lusso Wonen is een unieke werkwijze van Nijhuis Bouw. De werkwijze waarmee dit bedrijf, met meer dan 100 jaar ervaring, zich richt op de op de particuliere opdrachtgever is erg bijzonder. Nijhuis werkt niet met een catalogus met standaardwoningen, maar zij vragen de klant enig geduld om samen in een geheel vrijblijvend ontwerpproces een unieke woning uit te werken. Een woning gebaseerd op de specifieke wensen, het budget en de kansen en mogelijkheden die de kavel biedt.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Nijhuis Enschede

Bijzonder eigentijds

Wilt u een bijzonder eigentijds huis? Dan is deze, volgens de Lusso Wonen werkwijze, ontwikkelde ontwerpsuggestie misschien iets voor u.

Schuurwoning - Lusso Wonen


Stoere schuurwoning van Lusso Wonen.

Wilt u een bijzonder eigentijds huis? Dan is deze, volgens de Lusso Wonen werkwijze, ontwikkelde ontwerpsuggestie misschien iets voor u. Deze moderne woning is geïnspireerd op de traditionele schuren zoals deze veel in het buitengebied te vinden zijn.

De schuurwoning, ontworpen door Palazzo Architecten, heeft een heldere kapvorm met hieronder een eigentijdse invulling. Gelamineerde houten spanten blijven in het zicht waardoor de woning een warme uitstraling heeft. Deze woning is binnen nagenoeg ieder budget te realiseren. Probleemloos af te stemmen op uw wensen en kavel.

Wilt u een bijzonder eigentijds huis? Dan is deze, volgens de Lusso Wonen werkwijze, ontwikkelde ontwerpsuggestie misschien iets voor u. Deze moderne woning van Lusso Wonen is geïnspireerd op de traditionele schuren zoals deze veel in het buitengebied te vinden zijn.
 

Meer lezen over
'Bijzonder eigentijds'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.