Nieuw! Stone Look: 5 kleuren geïnspireerd door de natuur

Deze herfst introduceert Sentimo een nieuwe kleurencollectie. De kleuren uit de Stone Look collectie zijn aards, natuurlijk en uniek voor in elk interieur.

Aardse tinten zijn helemaal van nu. Vooral in de herfst is de liefde voor deze kleuren groot. De combinatie van deze tinten met natuurlijke elementen en structuren zorgt voor een gevoel van ontspanning. Dat kan iedereen soms wel even gebruiken!

Stone Look: natuurlijk maar toch uniek

De kleuren uit de nieuwe Stone Look collectie zijn anders uitgevoerd dan onze standaard RAL-kleuren. Ze zijn namelijk gemêleerd, wat betekent dat ze niet bestaan uit één effen kleur. Daarnaast hebben de kleuren een zandachtige structuur, wat zorgt voor een natuurlijk effect. Ideaal voor als je toch net iets anders wil dan een standaard kleur.

Voor elk interieur een match

De Stone Look collectie bestaat uit vijf kleuren. De kleuren White Stone en Salty Sea zijn licht en rustig. Als je liever een voor een opvallendere look gaat dan is de kleur Rusty Steel misschien een goede match voor jou. Deze kleur is geïnspireerd door roestig staal. Perfect voor een industriële interieurstijl!


Benieuwd naar wat de nieuwe kleuren met jouw interieur kunnen doen? Bestel dan jouw favorieten op staal. Zie en voel de unieke structuur en laat je verrassen.

Bestel jouw kleurstalen