string(1) "p"

10 nieuwe kleuren voor jouw radiatorbekleding

Maak kennis met de nieuwste toevoegingen aan de collectie van Sentimo.

Je kan jouw radiatorbekleding inmiddels al in meer dan 40 kleuren bij ons bestellen, waaronder RAL-kleuren, kleuren met een fijnstructuur en kleuren uit de Stone Look collectie. Omdat we graag voor iedereen een passende kleur willen bieden, hebben we ons assortiment een update gegeven. Dit betekent dat we 10 nieuwe RAL-kleuren in ons assortiment mogen verwelkomen. De collectie sluit nu nog beter aan bij de trends van nu!

Waarom deze kleuren?

De 10 nieuwe RAL-kleuren zijn helemaal on-trend en gebaseerd op de interieurstijlen van nu. Dit betekent dat we hebben gekeken naar wat er op dit moment op interieurgebied op de markt is en waar onze klanten behoefte aan hebben. Zo weten we zeker dat de kleuren in de smaak vallen! Dit zijn onze 10 nieuwe kleuren:

Maak gemakkelijk jouw keuze met kleurstalen

We snappen dat zo'n grote collectie aan kleuren het kiezen niet makkelijk maakt. Daarom kan je kleurstalen bij ons bestellen. Deze geven je een goede indruk van de kleur, omdat ze van hetzelfde materiaal worden gemaakt als de radiatorbekledingen: metaal. Bestel daarom jouw kleurstalen om helemaal zeker te zijn van je keuze!

Bestel jouw kleurstalen

Ga je liever voor neutraal witte radiatorbekleding? Geen probleem!

Onze populairste kleur blijft de klassieke RAL 9010 zuiverwit. Deze standaard witte kleur is al een lange tijd favoriet en dat snappen we. Hij is licht, fris en past overal bij. Stel direct online jouw radiatorbekleding samen in jouw favoriete kleur en geniet binnen 3 weken van een nieuwe look!

Stel jouw radiatorbekleding samen