Profielfoto van X2O Badkamers

X2O Badkamers

Tinnegieterstraat 22, 5232 Den Bosch

Over ons

Fris aan de dag beginnen in een badkamer die je dromen overtreft: heerlijk! Daarom gaat X²O speciaal voor jou voor méér. Ervaar de mogelijkheden van ons gigantisch assortiment en krijg bovendien tot 50% korting op alle merken. Laat u online inspireren of kom naar onze showroom met meer dan 70 volledig uitgeruste badkamers.

Bij X²O zijn we de voordeligste, niet de goedkoopste. Daarmee geven we concreet aan dat we nooit onder onze eigen kwaliteitsstandaard willen gaan. Vindt u toch een gelijkaardig product bij een concurrent aan een lagere prijs, dan beantwoordt dit zeker niet aan onze kwaliteitsnormen of aan de look&feel van het gelijkaardige X²O-product.

Advies en Service op maat
Bij X²O schrijven we Service met een grote S. Onze medewerkers vormen onze basis voor succes. Als goed opgeleide badkamerspecialisten, met passie voor hun job, helpen zij uw droombadkamer mee samen te stellen.

Laat u inspireren – ruim assortiment
Onze showrooms zijn 1000m² tot 1500m² groot en stellen tot 70 volledig uitgeruste badkamers tentoon. Stuk voor stuk totaalconcepten van badkamers opgebouwd rond badkamermeubels met bijpassende wastafels en kraanwerk. Maar ook met douches, baden en handdoekdrogers die het beeld volledig maken … zo over te nemen voor bij u thuis. 

Ruime openingsuren met koopavond
Omdat we bij X²0 weten dat het niet altijd eenvoudig is om tijd vrij te maken hebben we ruime openingsuren.

In Barendrecht, Den Bosch, Cruquius en Eindhoven is er elke vrijdagavond koopavond tot 21u. 
In Breda, Duiven en Zoeterwoude is er elke donderdagavond koopavond tot 21u.

Kom zeker eens langs. U bent altijd welkom!
Klik hier voor een overzicht van de winkels. 

Collecties

Bekijk alle 1 collecties